Házilag is lehet hasonló melegszendvics krémet készíteni?
Nem ettem még ilyen krémet, de elküldöm nálunk mi fogy, hátha ízlik nektek is:
Párizsit reszelj le én olyan 30-40 dkg-ból szoktam csinálni. Tegyél bele egy nagy evőkanál margarint 1 kis doboz tejfölt 1 kiskanák mustárt sózd borsozd. Utána kóstold, hátha valamilyen fűszer vagy mustár mehet még bele. Ez az egyszerűbb változat. Az extrábban a párizsi mellé reszelünk bele füstölt főtt tarját is.
Nekem is van egy bevált melegszendvics krém receptem, kicsit hasonló az előzőhöz.
Hozzávalók: 20 dkg Zalai felvágott, 2 főtt tojás, 1 kispohár tejföl, 1 kisfej reszelt vöröshagyma, 1-2 gerezd reszelt fokhagyma, 5 dkg puha vaj, 5 dkg trappista bele a krémbe. bors, mustár ízlés szerint.
A Zalait és a tojásokat ledaráljuk, összekeverjük a többi hozzávalóval, kicsit hagyjuk összeérni.
Vékony kenyérszeletekre kenjük ( pl toast) megszórjuk reszeltsajttal és forró sütőbe dugjuk a sajt olvadásáig.
Finom meleg reggeli/vacsora készülhet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!