Meddig áll el a hűtőben a házilag kevert melegszendvics krém, ami kenőmájast és tejfölt is tartalmaz?
Akkor jó, mert 84 óra 18 perc 59 másodperckor terveztem megenni. 😅
24 órára simán volt már, hogy eltettük, de most úgy alakult, hogy olyan 36 óra lenne belőle. Akkor még mindig jó lehet?
En ilyet nem teszek el, a májasnak érzek egy fura szagát.
Max 2 napot adnék neki, de mint írtam nálam ez nem eltevős
Külön-külön nyilván elállnak, de össze van keverve egy tálban, csak egy fóliával van lefedve, úgy azért egész más.
Én se szoktam eltenni, csak túl sok lett, sajnáltam kidobni.
Én is két napot mondanék max, főleg ha tojás is van benne.
Kérdező, ha van kedved megosztod a receptet itt plz ?
#8 a kenőmájast egy kevés tejföllel keverem ki, ízesítőnek mustárt és csípős pirosaranyat teszek még hozzá. Alatta vajjal is meg kell kenni a kenyeret (vagy kiflit, azzal mégjobb), rá vékonyan kenek a krémből, arra jön a reszelt sajt, tetejére hagyma. Aztán megsütöm. Ha nem alul-fölül sütőben, hanem grillben készül, akkor előtte a kenyér alját megpirítom egy kicsit.
Ízlés kérdése, nálunk ez hagyományos családi recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!