Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig áll el a hűtőben a...

Meddig áll el a hűtőben a házilag kevert melegszendvics krém, ami kenőmájast és tejfölt is tartalmaz?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 22:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
84 óra és 19 perc, utána már ehetetlen.
2021. okt. 22. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 A kérdező kommentje:

Akkor jó, mert 84 óra 18 perc 59 másodperckor terveztem megenni. 😅


24 órára simán volt már, hogy eltettük, de most úgy alakult, hogy olyan 36 óra lenne belőle. Akkor még mindig jó lehet?

2021. okt. 22. 23:37
 3/18 anonim ***** válasza:
29%

En ilyet nem teszek el, a májasnak érzek egy fura szagát.


Max 2 napot adnék neki, de mint írtam nálam ez nem eltevős

2021. okt. 23. 00:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 grafno ***** válasza:
63%
mi az összetevö benne ami miatt 2 nap alatt megromlik? tejföl is elall felbontva több hetet is.
2021. okt. 23. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 A kérdező kommentje:

Külön-külön nyilván elállnak, de össze van keverve egy tálban, csak egy fóliával van lefedve, úgy azért egész más.

Én se szoktam eltenni, csak túl sok lett, sajnáltam kidobni.

2021. okt. 23. 08:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
36 órát simán kibír szerintem.
2021. okt. 23. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Megettem, nem száradt ki, ízre, szagra rendben volt, és úgyis meg lett sütve.
2021. okt. 23. 09:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Írod, hogy megetted, nem volt baja. De kérdezném, mert nekem nagyon fura a két összetevő: kenőmájas és tejföl összekeverve milyen? Finom? Egyszer csináltam kenőmájassal melegszendvicset, tetején sajttal, az sem ízlett senkinek. Teszel bele más fűszert is?
2021. okt. 23. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Én is két napot mondanék max, főleg ha tojás is van benne.

Kérdező, ha van kedved megosztod a receptet itt plz ?

2021. okt. 23. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 A kérdező kommentje:

#8 a kenőmájast egy kevés tejföllel keverem ki, ízesítőnek mustárt és csípős pirosaranyat teszek még hozzá. Alatta vajjal is meg kell kenni a kenyeret (vagy kiflit, azzal mégjobb), rá vékonyan kenek a krémből, arra jön a reszelt sajt, tetejére hagyma. Aztán megsütöm. Ha nem alul-fölül sütőben, hanem grillben készül, akkor előtte a kenyér alját megpirítom egy kicsit.

Ízlés kérdése, nálunk ez hagyományos családi recept.

2021. okt. 23. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!