Meddig áll el a hűtőben a házilag kevert melegszendvics krém, ami kenőmájast és tejfölt is tartalmaz?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Akkor jó, mert 84 óra 18 perc 59 másodperckor terveztem megenni. 😅
24 órára simán volt már, hogy eltettük, de most úgy alakult, hogy olyan 36 óra lenne belőle. Akkor még mindig jó lehet?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
En ilyet nem teszek el, a májasnak érzek egy fura szagát.
Max 2 napot adnék neki, de mint írtam nálam ez nem eltevős
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Külön-külön nyilván elállnak, de össze van keverve egy tálban, csak egy fóliával van lefedve, úgy azért egész más.
Én se szoktam eltenni, csak túl sok lett, sajnáltam kidobni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én is két napot mondanék max, főleg ha tojás is van benne.
Kérdező, ha van kedved megosztod a receptet itt plz ?
#8 a kenőmájast egy kevés tejföllel keverem ki, ízesítőnek mustárt és csípős pirosaranyat teszek még hozzá. Alatta vajjal is meg kell kenni a kenyeret (vagy kiflit, azzal mégjobb), rá vékonyan kenek a krémből, arra jön a reszelt sajt, tetejére hagyma. Aztán megsütöm. Ha nem alul-fölül sütőben, hanem grillben készül, akkor előtte a kenyér alját megpirítom egy kicsit.
Ízlés kérdése, nálunk ez hagyományos családi recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!