Meddig áll el a hűtőben a házilag kevert melegszendvics krém, ami kenőmájast és tejfölt is tartalmaz?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 22:39
11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a májra rá se bírok nézni, és a kenőmájasért se vagyok oda, de ebben a formában nagyon szeretem.
#9 tojás nincs benne.
2021. okt. 23. 12:14
12/18 anonim válasza:
Beleteszed a maradék krémet egy pici dobozba vagy üvegbe és mehet a fagyasztóba.
13/18 anonim válasza:
10., kérdező! Köszi szépen, így tényleg jól hangzik, kipróbálom! :)
14/18 anonim válasza:
Jah, 8. voltam. Tényleg köszi!
12.! Már megette! :))
15/18 A kérdező kommentje:
#13 szívesen, jó étvágyat hozzá!
Nemrég jöttünk rá, hogy a már kisütött melegszendvics hidegen is nagyon finom. Azóta ha csinálok vacsorára, mindig elteszek belőle reggelire is. Éjszakára hűtőbe rakom, hogy biztosan ne legyen baja.
A krémet nem szoktam eltenni, csak amikor véletlenül túl sokat csinálok.
2021. okt. 23. 12:52
16/18 anonim válasza:
A tanács nem csak a mostani, hanem a bármikori/jövőbeni maradékra is vonatkozott. :)
17/18 anonim válasza:
14., Nyomtam is egy zöld pipát. :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, legközelebb hasonló esetben még jól jöhet a tanács.
2021. okt. 23. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!