Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?

Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?

Figyelt kérdés

Kb ennyit költök naponta kajára. Otthonról már elköltöztem, viszont félig még a szüleim tartanak el, félig meg én magamat. Na és ez kiderült otthon, hogy kb ennyit költök a napi kajámra, - de olyan is van, hogy kevesebett pl csak 2000-2500-öt - mire anya felháborodott, és szerinte ez alapján túl sok pénzt kapok tőlük, hogy ha ennyit tudok költekezni. Szerencsére apa kiállt mellettem és ő is mondta, hogy nem gondolja talán hogy a kaján fogok spórolni ami egy alap dolog?! Úgyis mindig apa szava nyer, de attól még anyával se akarok rosszban lenni, na meg persze azt se akarom hogy evesebb pénzt kapjak, mert én ennyiből jövök ki kényelmesen.

Szerintetek is sok pár ezer Ft a napi kajára?

2019. febr. 2. 12:10
 61/91 anonim ***** válasza:
9%
Nehogy már egy szülő ne tudja segíteni a gyerekét, aki még tanul havi 100.000 forinttal, még ha egy db cipőt venne belőle, akkor se lenne gáz, de kajára basszus. Gyereket egy életre vállaljon valaki, ha meg nem akkor húzzon gumit. Nem kell mindenkinek szaporodnia, nettó 200.000ftból meg pléne ne vállaljon senki gyereket.
2019. febr. 2. 16:58
 62/91 anonim ***** válasza:
64%

De ez egésznapra szól nem?

Reggeli, ebéd, vacsora, uszonna, nasi.

Mert akkor nem sok.

2019. febr. 2. 17:06
 63/91 anonim ***** válasza:
72%

61

Miért is ne? Mert nem tudja kinyalni fényesre a popsiját és nem lesz egy kis nyámnyila, válogatós, elkényeztetett sz.rdarab?

2019. febr. 2. 17:07
 64/91 anonim ***** válasza:
33%

30. Gondoltam hogy lesz aki ide büfögi a hülyeséget.

Házi kolbász te !!!

Saját készítésű lángos !!!

2019. febr. 2. 17:13
 65/91 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem sok. Én a saját penzembol élek, elég jó színvonalon, de 45-50ezernel többet nem tudok egyszerűen ételre költeni,pedig járok étterembe, minőségi dolgokat veszek.

Persze ezt a ti családi kasszatokhoz kell mérni, de szerintem abba gondolj bele,hogy a havi kaján mennyi pénzt tudnál megspórolni úgy,hogy az ne menjen a minőség rovására, mert-nekem- úgy néz ki,hogy rengeteget. Havi +30-40 ezer forintot rengeteg helyre lehet tenni, nem tudom, van-e például megtakaritasod, de ez már egy elég szép összeg lehetne az egyetemista eveid végére.

És ehhez csak egy kicsi odafigyelés kell, plusz ha magadnak készíted az ételt az nem csak olcsóbb,de egészségesebb is általában.

2019. febr. 2. 17:20
 66/91 anonim ***** válasza:
44%

Most ettünk Csepelen 4-en 4* féladag kínait. 4200 forint volt, vagyis 1050 volt egy féladag...

Ez rohadtúl nem elég egész napra!

Reggel instant zabkását ettem, tudom, hogy ez nem a leggazdaságosabb, most ez mind1, a lényeg, hogy 200 forint volt.

Este eszek majd egy mirelit pizzát, nem a legmárkásabbat, ez 650 Ft.

Ez így 1900 forint, de nem egészséges és többször éhes voltam.

Aki egyetemen tanul és diákmelózik is, annak nincs ideje főzni.

Egyetemre nem csak be kell járni, de még otthon is kell tanulni minimum 2-3 órát / nap, hogyha normális szakra jár az ember...

Belső kerületekben egy éttermi menü 1800-2000 Ft.

Egy szoba-fürdőszoba bérlése pedig 80 000.

Az embernek szüksége van még rohára, tisztálkodási szerekre és esetleg még bérletre is.

Utóbbi a nappalis diákoknak kedvezményes, de nincs ingyen!

2019. febr. 2. 17:38
 67/91 anonim ***** válasza:
52%
#64. Te is abban a téveszmében élsz, hogy a házikészítésű dolgok nem lehetnek egészségtelenek, károsak?
2019. febr. 2. 17:41
 68/91 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Mindenki.

Az átlag magyar nem azért költ 1500 Ft-nál kevesebbet kajára egy hónapban, mert nem szeretne többet költeni, hanem mert NEM TEHETI MEG, MERT NINCS PÉNZE.

Remélem elég érthetően fogalmaztam.

Köszönöm a figyelmet.

2019. febr. 2. 17:53
 69/91 anonim ***** válasza:
57%
* Azaz 1500 Ft-ot NAPONTA.
2019. febr. 2. 17:53
 70/91 anonim ***** válasza:
20%
Nyugi, kérdező, sok itt a proli, ne hallgass rájuk. Egy egész napra egyáltalán nem sok 3000e Ft. Átlagosan jó helyeken egy rendes ebéd kerül ennyibe.
2019. febr. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!