Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?
Kb ennyit költök naponta kajára. Otthonról már elköltöztem, viszont félig még a szüleim tartanak el, félig meg én magamat. Na és ez kiderült otthon, hogy kb ennyit költök a napi kajámra, - de olyan is van, hogy kevesebett pl csak 2000-2500-öt - mire anya felháborodott, és szerinte ez alapján túl sok pénzt kapok tőlük, hogy ha ennyit tudok költekezni. Szerencsére apa kiállt mellettem és ő is mondta, hogy nem gondolja talán hogy a kaján fogok spórolni ami egy alap dolog?! Úgyis mindig apa szava nyer, de attól még anyával se akarok rosszban lenni, na meg persze azt se akarom hogy evesebb pénzt kapjak, mert én ennyiből jövök ki kényelmesen.
Szerintetek is sok pár ezer Ft a napi kajára?

"#47 nem értem ez miért ilyen fontos, nem is vág témába. Engem nem avatnak be részletesen ilyenekbe, de kettőjük nettó bevétele ígyis 1m körül reálisan meglehet."
Szerintem meg nagyon is témába vág. Mert ha a te bevételed több, mint az ő egy főre eső bevételük, akkor szerintem is sok a 3000 egy nap kajára. Így viszont, ha nekik megvan az egy milla is, akkor nem sok. Akik azt írják, hogy nekik nem lenne képük havi százezret elfogadni, azok nyilván nem milliós havi bevétellel kalkuláltak a szülők oldalán. Ha csak 180-180 lenne nekik is a bevételük, és abból adnának neked 100-at, akkor egész más lenne a leányzó fekvése, te is beláthatod.

#51 igen ez igaz, szimplán csak nem akartam kiírni, de most már mindegy.
#52 aha, te vagy a nagyon okos, ezt kilogikáztad abból, hogy mennyit költök kajára?:D Gratulálok, nevetséges vagy.

Nekem is ennyi a napi étkezésem, úgy hogy én sem eszek felvágottat meg ilyesmiket.
Munkahelyen általában rendelek az 1300ft körül cityfoodtól rendelek.
Vacsorára vagy főzök két napra vagy rendelek pizzát, mekizek stb.
Nem bírok hideg ételt enni mint a szendvics.
Dolgozok és eltartom magam, 90 ezer elmegy kajára, utalványom havi 115 ezt el is költöm

57-es.
Igazad van. De a legtöbb magyar nettó 200 alatt keres, aminek legalább a fele elmegy a lakhatására. Nem azért nem költ többet kajára, mert ő nem vágyik a Nobura. Hanem mert nincs annyi pénz a számláján.

"aki elveri"
Nem elveri, hanem kajára költi. Főtt kajára. Oké, némi nassolásra is. De alapjában véve nagyon is értelmes dologra fordítja. Nem alap, hogy egy százassal támogassák a szülők, de ha megteszik, akkor sose költse rosszabb dologra, mint arra, hogy normálisan táplálkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!