Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?

Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?

Figyelt kérdés

Kb ennyit költök naponta kajára. Otthonról már elköltöztem, viszont félig még a szüleim tartanak el, félig meg én magamat. Na és ez kiderült otthon, hogy kb ennyit költök a napi kajámra, - de olyan is van, hogy kevesebett pl csak 2000-2500-öt - mire anya felháborodott, és szerinte ez alapján túl sok pénzt kapok tőlük, hogy ha ennyit tudok költekezni. Szerencsére apa kiállt mellettem és ő is mondta, hogy nem gondolja talán hogy a kaján fogok spórolni ami egy alap dolog?! Úgyis mindig apa szava nyer, de attól még anyával se akarok rosszban lenni, na meg persze azt se akarom hogy evesebb pénzt kapjak, mert én ennyiből jövök ki kényelmesen.

Szerintetek is sok pár ezer Ft a napi kajára?

2019. febr. 2. 12:10
 51/91 anonim ***** válasza:
84%

"#47 nem értem ez miért ilyen fontos, nem is vág témába. Engem nem avatnak be részletesen ilyenekbe, de kettőjük nettó bevétele ígyis 1m körül reálisan meglehet."

Szerintem meg nagyon is témába vág. Mert ha a te bevételed több, mint az ő egy főre eső bevételük, akkor szerintem is sok a 3000 egy nap kajára. Így viszont, ha nekik megvan az egy milla is, akkor nem sok. Akik azt írják, hogy nekik nem lenne képük havi százezret elfogadni, azok nyilván nem milliós havi bevétellel kalkuláltak a szülők oldalán. Ha csak 180-180 lenne nekik is a bevételük, és abból adnának neked 100-at, akkor egész más lenne a leányzó fekvése, te is beláthatod.

2019. febr. 2. 14:26
 52/91 anonim ***** válasza:
55%
És ilyen sötét, buta, szociálisan érzéketlenek végzik el az egyetemeket.:D
2019. febr. 2. 14:27
 53/91 A kérdező kommentje:

#51 igen ez igaz, szimplán csak nem akartam kiírni, de most már mindegy.

#52 aha, te vagy a nagyon okos, ezt kilogikáztad abból, hogy mennyit költök kajára?:D Gratulálok, nevetséges vagy.

2019. febr. 2. 14:34
 54/91 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül élek, minden második nap főzök. Egészségesen táplálkozok, itthon mindig van gyümölcs és friss saláta. Havi szinten kb. 35-40 ezer Ft megy el kajára, - amit te Kérdező kb két hét alatt felélsz. Szerintem sok. Amúgy Anyukád helyében nem balhéznék ezen, csak simán nem adnék neked több pénzt. Kiváncsi vagyok, ha egyedül kellene fizetned a kaját, hogy akkor is igy szórnád-e a pénzt...
2019. febr. 2. 14:35
 55/91 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is ennyi a napi étkezésem, úgy hogy én sem eszek felvágottat meg ilyesmiket.

Munkahelyen általában rendelek az 1300ft körül cityfoodtól rendelek.

Vacsorára vagy főzök két napra vagy rendelek pizzát, mekizek stb.

Nem bírok hideg ételt enni mint a szendvics.

Dolgozok és eltartom magam, 90 ezer elmegy kajára, utalványom havi 115 ezt el is költöm

2019. febr. 2. 15:21
 56/91 anonim ***** válasza:
70%
Ha más pénzét költöd, akkor igen, sok. Ha a magaddét, akkor nem.
2019. febr. 2. 16:13
 57/91 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon sok ember nem él, csak létezik. A létezéshez valóban elég havi 30-40e vagy még kevesebb is.Nehogy már sok legyen havi 90e ft havonta, elmegyünk a párommal a Nobuba, többet hagyunk ott 2 óra alatt. Vicc ez az oldal.
2019. febr. 2. 16:31
 58/91 anonim ***** válasza:
57%
Itt nem az a baj hogy mit eszik meg mennyit költ, hanem az hogy nem a saját pénzén teszi ezt. Honnan tudjuk hogy a szülőknek nincs valami terve amire kell a pénz. Még akkor is ha jól keresnek. Az az ő pénzük. Amit ugye oda adnak a kérdezőnek aki elveri. Biztos is hogy minimum csökkenteném a támogatást ha megtudnám hogy azért adok ennyit mert finnyáskodik a gyerek. Aztán elmennék 1 hétre nyaralni mondjuk mert az az én pénzem. Ne azzal menőzzön
2019. febr. 2. 16:34
 59/91 anonim ***** válasza:
74%

57-es.

Igazad van. De a legtöbb magyar nettó 200 alatt keres, aminek legalább a fele elmegy a lakhatására. Nem azért nem költ többet kajára, mert ő nem vágyik a Nobura. Hanem mert nincs annyi pénz a számláján.

2019. febr. 2. 16:45
 60/91 anonim ***** válasza:
32%

"aki elveri"

Nem elveri, hanem kajára költi. Főtt kajára. Oké, némi nassolásra is. De alapjában véve nagyon is értelmes dologra fordítja. Nem alap, hogy egy százassal támogassák a szülők, de ha megteszik, akkor sose költse rosszabb dologra, mint arra, hogy normálisan táplálkozzon.

2019. febr. 2. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!