Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?
Kb ennyit költök naponta kajára. Otthonról már elköltöztem, viszont félig még a szüleim tartanak el, félig meg én magamat. Na és ez kiderült otthon, hogy kb ennyit költök a napi kajámra, - de olyan is van, hogy kevesebett pl csak 2000-2500-öt - mire anya felháborodott, és szerinte ez alapján túl sok pénzt kapok tőlük, hogy ha ennyit tudok költekezni. Szerencsére apa kiállt mellettem és ő is mondta, hogy nem gondolja talán hogy a kaján fogok spórolni ami egy alap dolog?! Úgyis mindig apa szava nyer, de attól még anyával se akarok rosszban lenni, na meg persze azt se akarom hogy evesebb pénzt kapjak, mert én ennyiből jövök ki kényelmesen.
Szerintetek is sok pár ezer Ft a napi kajára?

Itt pont nem azzal van a gond,hogy mire költi. Hanem azzal,hogy anyjáék támogatjàk,gondolom azzal az elképzeléssel,hogy így jobban tud élni,esetleg gyűjtögetni,erre a kérdező minden pénzét kajára költi.
Anyád biztos nem tette volna szóvá,ha nemi ez a pènz nem hiányozna. Ok,odaadja,tehát van miből,de lehet ő nem azért adja,hogy te csak ételt vegyél belőle.

Nem tudom mit kell ezen ennyit lovagolni. Van akinek sok, van akinek meg nem. Ha az anyja szerint sok, akkor ne adjon neki annyi pénzt, ha meg ad neki, akkor ne szóljon bele mire költi. Ilyen egyszerű.
Bár tudom itt gyk-n az a legmenőbb aki a legcsóróbb, szóval mit is várok...

Bár meg lehet oldani kevesebből is, de egyáltalán nem sok.
Az lenne a normális, ha minden dolgozó ember, beleértve az alacsony poziciókat betöltőket is, LEGALÁBB költhetne ennyit ételre.
Szomorú, hogy sokan ezt nem látják be és büszkék rá, hogy a minimumon élnek amellett, hogy agyon dolgozzák magukat.
1000 forint, vagy az alatti összeg nem elégséges egy napra egy dolgozó vagy tanuló embernek.
Aki csak ennyit tud költeni, az akárhogy is nézzük, nélkülözik.
Vagy mennyiségileg, vagy minőségileg éhezik.
Persze, ha nem a Te pénzed, akkor vidd le olyan napi 2500-ra, azzal már havi 15000 forintot spórolsz...

Fejenként 40-50.000 a havi kajánk, pedig jól keresünk, nem igazán spórolgatunk rajta.
Neked 90.000. Érzed a lényeget?

Ez nagyon sok, mi hárman eszünk ennyiből kb.
De nem bolti kaja meg mcdonald.
Csakhát csinálni is kell a kaját, úgy olcsóbb.
Például krumplis lángos kijön 800 ft-ból és ez kb 4 adag.
De a sütni való kolbász kilója nálunk 1500 ft.
Ez is elég négy evésre egy embernek.
Paprikás krumpli , kolbásszal nincs 1000 ft 2 literes lábas tele.
Gofrit is ha sütök az sincs ezer ft és 4 ember jól lakik vele.
De viszont aza felvágott ami kivan csomagolva és 3500 ft kilója, na az nem éri meg.
Lehet számolgatni .

A lángos, meg az 1500 forintból készült kolbász rohadt egészségtelen.
Egy minőségi kolbászt 2* ennyibe fáj elkészíteni!
A lángos meg egészségtelen, akárhogyan is készíted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!