Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?

Tényleg 3 ezer Ft sok kajára?

Figyelt kérdés

Kb ennyit költök naponta kajára. Otthonról már elköltöztem, viszont félig még a szüleim tartanak el, félig meg én magamat. Na és ez kiderült otthon, hogy kb ennyit költök a napi kajámra, - de olyan is van, hogy kevesebett pl csak 2000-2500-öt - mire anya felháborodott, és szerinte ez alapján túl sok pénzt kapok tőlük, hogy ha ennyit tudok költekezni. Szerencsére apa kiállt mellettem és ő is mondta, hogy nem gondolja talán hogy a kaján fogok spórolni ami egy alap dolog?! Úgyis mindig apa szava nyer, de attól még anyával se akarok rosszban lenni, na meg persze azt se akarom hogy evesebb pénzt kapjak, mert én ennyiből jövök ki kényelmesen.

Szerintetek is sok pár ezer Ft a napi kajára?

2019. febr. 2. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim válasza:
26%
Pontosan. 500 forintból is ki lehet jönni.
2019. febr. 2. 12:11
 2/91 A kérdező kommentje:
#1 na persze, ha egésznap kenyeret rágsz talán. Én azt utálom.
2019. febr. 2. 12:14
 3/91 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg sok. Egy menü kb. 1000 forint, de akar olcsóbb is. Veszel még némi hideget, de mindenképpen 2000 Ft alatt kell maradnod. Ha pedig te főzöl, még olcsóbban kijössz.
2019. febr. 2. 12:16
 4/91 anonim ***** válasza:
84%
Utáld, de ne úgy hogy más tart el felnőtt létedre. Igen, ha más fizeti, akkor sok a háromezer forint.
2019. febr. 2. 12:16
 5/91 anonim ***** válasza:
28%
#12.16 akar = akad
2019. febr. 2. 12:17
 6/91 A kérdező kommentje:
Sose szerettem a hideg ételeket, pl felvágott, kenyér stb. Válogatós vagyok az igaz, ezért is kerül ennyibe a napi a "menüm". Szoktam amúgy főzni, de be is szoktam ülni vhova. Nekem csak annyi a lényeg, hogy mindig főtt kaját tudjak enni.
2019. febr. 2. 12:19
 7/91 anonim ***** válasza:
81%
komolyan érdekelne miket eszel hogy képes vagy ennyit elbaszni kajára.. Havi KILENCVENEZER forintot???
 8/91 anonim ***** válasza:
84%
Bakker, könnyű más pénzére finnyáskkodni...
 9/91 anonim ***** válasza:
85%
Mi a feleségemmel együtt nem költünk napi 3000, vagy havi 90 ezer forintot kaját. Pedig évben van minden, hal, hús, zöldség, gyümölcs stb. Igaz magunkra főzünk. Szóval anyudnak van igaza.
2019. febr. 2. 12:21
 10/91 anonim ***** válasza:
26%

Itt most mindenki szét fog oltani, hogy te hálátlan, mocskos, elkényeztetett nyomorult, afrikában bezzeg éheznek!

Szerintem csak azért mert vannak akik sajnos kénytelenek kenyéren meg parízeren élni, azért még másoknak, akik megengedhetik maguknak a minőségi ételt nem kell. Mondjuk persze nem mindegy, hogy mit is veszel ebből a 3ezerből. Ha tényleg minőségi ételt eszel, az nem baj, de ha tízezrekért zabálsz édességet meg chipset, az valóban nagyon sok.

2019. febr. 2. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!