Csak szerintem túl sok pénzt adok le itthon? 30 ezer plussz 8000Ft kaja jegy, rezsire és kajára.
Figyelt kérdés
70 körül szokott lenni a fizum,van egy előfizus telóm,kb 7-8 ezer szokott lenni a számla. De van még egy közös kölcsönünk is anyámmal,aminek a törlesztője 21 ezer ft. Én ugy gondoltam,hogy majd akkor annyival kevesebbet adok neki amennyi az ő része lenne. De mondta h ne mivel én 3-án kapok fizut,abból szokta feladni az előző havi gáz számlánkat. És mondta h majd ha ő kap akkor ad pénzt. Ő is megkapta már 7-én és mikor kértem tőle pénzt,jól lebaszott,h minek van előfizus telóm,meg h h miért szórtam el hülyeségre a pénzem. nekem nagy kiesés h nem adja da a pénz,ami jár,és sokkalom h így is ennyi pénzt kell itthon leadnom2011. ápr. 9. 19:10
1/45 anonim válasza:
hát sok de sz.ar helyzet ja, ez attól is függ, milyenek a körülmények, te mit és hogyan dolgozol és tanulsz stb
2/45 anonim válasza:
Költözz el,ne legyél fejős tehén.
3/45 anonim válasza:
Nem ártana tudni mennyit keres muterod, de 38-at leakaszt rólad az nem kevés. Mondjuk abban igaza van, hogy 7-8 rongyos számla skype meg msn korában rengeteg!!!!
4/45 anonim válasza:
Ha jól értem a hitel rád eső része 10,5 ezer, és még a telefonod ami legyen mondjuk 8000, ez már 18,5 ezer forint.
Eszel, netezel, világítasz, vizet-gázt használsz.
Szerinted sok ezekre az a 20000 Ft?
5/45 anonim válasza:
Hányan kerestek a családból ?Nagyon egyszerű ez legalább is én így gondolom .Fogjátok a rezsit ,víz villany ,gáz ,stb és összeadjátok,és elosszátok annyian amennyien vagytok .így rögtön kijön mennyi az egy főre jutó összeg amit te hazaadsz.természetesen a kaja és minden egyéb amit közösen esztek,használtok osztódik .A saját telód meg ilyenek az meg a te sarad.
6/45 A kérdező kommentje:
nem tanulok,otthon lakok és dolgozok,csak érettségim van,egy gyárba melózok. 4en vagyunk otthon.Én,anya és két kisebb tesóm(13 és 16 évesek). Anya és én dolgozunk. Sokkalom így ezt a pénzt,amíg nem volt a kölcsön akkor is sokkaltam,de anya mindig azt mondta mikor mondtam h elmennék albiba,h próbáljak meg ennyiből élni(albi,rezsi,meg kaja)
2011. ápr. 9. 19:17
7/45 A kérdező kommentje:
nem sokalnám úgy,de nem adja oda a hitel rá eső részét. és így baromi sok a kiadásom,szinte semmi nem marad. Fel van háborodva mert el akarom kérni. Félek h ez minden hónapba így lesz
2011. ápr. 9. 19:18
8/45 anonim válasza:
Azt mondta mikor mondtam h elmennék albiba,h próbáljak meg ennyiből élni(albi,rezsi,meg kaja)
Azért mondta hogy maga mellet tartsa a bevételi forrását,bnőmet is ezzel etteték otthon,aztán lépett albiba és megél érdekes módon,és nem élőskődik rajta a család...
9/45 A kérdező kommentje:
a rezsink 27 ezer, vllany 8000, gáz 25 ezer,net+tv 5000Ft,meg a kaja,hát sztem elmegy az én részemre is kb 20 ezer ft. Bár ha egyedül laknék biztos nem ilyen kajákat csinálnék,hanem olcsóbbakat
2011. ápr. 9. 19:20
10/45 anonim válasza:
70-ből tényleg nagyon nehezen jönnél ki albibam. Haver 30-ért bérel egy szobát rezsivel. A maradék 40 megy kb. elmegy kajára meg telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!