Csak szerintem túl sok pénzt adok le itthon? 30 ezer plussz 8000Ft kaja jegy, rezsire és kajára.
Figyelt kérdés
70 körül szokott lenni a fizum,van egy előfizus telóm,kb 7-8 ezer szokott lenni a számla. De van még egy közös kölcsönünk is anyámmal,aminek a törlesztője 21 ezer ft. Én ugy gondoltam,hogy majd akkor annyival kevesebbet adok neki amennyi az ő része lenne. De mondta h ne mivel én 3-án kapok fizut,abból szokta feladni az előző havi gáz számlánkat. És mondta h majd ha ő kap akkor ad pénzt. Ő is megkapta már 7-én és mikor kértem tőle pénzt,jól lebaszott,h minek van előfizus telóm,meg h h miért szórtam el hülyeségre a pénzem. nekem nagy kiesés h nem adja da a pénz,ami jár,és sokkalom h így is ennyi pénzt kell itthon leadnom2011. ápr. 9. 19:10
41/45 anonim válasza:
Ha megnyugtat én 10 évvel ezelőtt adtam haza ennyit. Meg is bántam. Hosszú szori, de anyám fel is újítatta belőle a lakását.
Nekem is van 2 lányom, igaz még nagyon picik de lőjjenek le ha olyat teszek velük mint az én anyám velem... vagy a tiéd veled.
30/N
42/45 A kérdező kommentje:
7 évig :S
2011. ápr. 10. 11:33
43/45 anonim válasza:
Anyádnak igaza van, vegyél dominó kártyát, azt jobban tudod kontrollálni, neki sem könnyű, megszült és felnevelt, mégiscsak az anyád, neki köszönheted a léted, segíts neki, amennyire csak tudsz (érzed te is hol a határ, h ne csak rá keress), ha albérletbe mész alapból elmegy az egész fizud.
44/45 anonim válasza:
Oké... és valaki tudna innét melót ajánlani nekem? :D Egyetemista vagyok, nappali tagozatos, nincsen szakmám még, valami alkalmi meló kéne, amihez nem kell szakképzettség, vagy részidős munka, amit össze tudok egyeztetni a sulival... Na, valaki? :D
45/45 anonim válasza:
Kérdező, keress egy rendes munkahelyet, ahol nem havi 70 ezer forintért hagynak éhen halni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!