Csak szerintem túl sok pénzt adok le itthon? 30 ezer plussz 8000Ft kaja jegy, rezsire és kajára.
Most akkor hogy van ez? Odaadod a 38 ezret, és anyukád fizeti belőle a hiteleteket, meg a telefonszámládat?
Vagy odaadod a 38 ezret, és te fizeted a maradékból a hitel rád eső részét, meg a telefonszámlát?
Mert ez nagyon nem mindegy!
jól értem, a 70 ezerből kb:60 megy a közösbe?
Az anyád is bead 70 + 26,6 ezret családit?
Függetlenül attól, hogy hitelt is kell fizetnetek, az egyáltalán nem sok, ha 38.000 Ft-al szállsz be havonta a rezsibe és az ételbe, ha csak ez a két kereset van, a tiéd és anyukádé.
Gondolj bele, ha rendesen akarsz étkezni, akkor önmagában, egymagadra 30.000 Ft az étel kb. egy hónapban, ha egyedül élsz.
Ha albérletben lennél, 30.000 Ft elmenne havonta kajára, a másik 30.000 az albérleti díjra, és a rezsire. És akkor még örülj, ha nem vagy beteg és nem kell gyógyszert venned, mert ebben még a tisztálkodási szerek, és egyebek nincsenek benne.
én leadom a pénzt és anya meg pótolja a többit a számlákra,meg ugye főz. Mindig mondja h amit én kajára adok az édes kevés mert ennél sokkal több megy el a boltba.
Hát nem tudom mit csináljak. Eddig borotvát,meg tusfürdőt,meg tampont meg ilyeneket,én szoktam venni magamnak,de ha most megveszem akkor marad kb 5000 ft-om :S
kérdeztem tőle h akkor ezeket a dolgokat megveszi e nekem,és mondta h nehogy már egy 20 éves lánynak még mindig az anyja vegye a tampont,meg h most kaptam fizut.
Hát kössz,én nem erre számoltam
Anyám élettársával is ugyanezt csinálták a szülei,fejték egész életében,azaz 38 éves koráig.Teljes fizetését elvették,mert kellett az öccsének,és az öccse fia miatt,mert nem éltek volna meg.Egy fillér nélkül,és 1 reklámtáska ruhával költözött hozzánk.Semmije sem volt,de a szülők hiteleit állandóan ő fizette,s eltartotta az egész családot.
Nagyon megbánta,hogy nem költözött el otthonról fiatalabb korában,mert akkor lett volna lakása,jogsija.
Így 20 évig másra keresett.
Úgy tűnik, mindenkinek világos, csak én nem értem a történetet.
38 ezer forintot adsz (kajajeggyel együtt), amiből 10.500 Ft a hitelrészed, merthogy közös a hitel (tehát jogosan fizeted te is), így 27.500 Ft-ot fizetsz rezsire és kajára.
Vagy:
38 ezret adsz (kajajeggyel együtt), amiből te fizeted a teljes 21 ezer forint törlesztőt (emiatt kéred vissza anyukád részét), s így 17 ezer Ft-ot adsz rezsire és kajára.
Melyik verzió?
a második a helyes,de ez sem úgy ahogy te irod.
én ugy gondoltam h a 30 ezerből meg le majd anya része,a 10.500Ft(de mondtam h nekem ugy is jó ha akkor 10et csak),és csak 20.ezret meg a kajajegyet adtam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!