Csak szerintem túl sok pénzt adok le itthon? 30 ezer plussz 8000Ft kaja jegy, rezsire és kajára.
Sok.
Ha havi 100 at keresnél, már el is költözhetnél otthonról.
Én most téli hónapokban fizettem a szoba konyha összkomfortos lakásbérletért 65 öt rezsivel.
Havi 15 ment el kajára úgy hogy magamra főztem.
Bp XVII ker.
Egyik verzió sem volt helyes, de szerintem megértettem :)
odaadsz a kezébe 38 ezer forintot kajajeggyel együtt
+ a számládon hagysz 21 ezer forintot
= 59 ezer forint
Neked marad a 78-ból (70+8) 19 ezer forint
ebből telefon 8 ezer
marad 11 ezer az egyéni dolgaidra
megértettem?
(egyébként a hűtőt lehet, hogy nem te vetted, de nem csak anyukád kajája van benne).
Mellesleg így akkor szerintem is sok, amit adsz.
Sok szerintem is. Mellesleg anyukád jó lenne, ha elfelejtené a Providentes hiteleket, meg a hiteleket egyáltalán,mert ha folytatja, később arra fogsz keresni, hogy visszafizessétek.
Plusz, nem is vagy önálló, így nem nagy buli otthon lakni, pénzed sincs, önállóságod se. Ez nem jó így.
És meddig kell még fizetnetek ezt a kölcsönt?
Amint lehet elköltöznék..
jah és ezek után lehet nem adnám le előre a pénzt a gázszámlára..mivel nem ebben egyeztünk meg.
Tudom, hogy az Anyukád...de az én szüleim sosem csinálnák ezt. Valamivel inkább meghálálnák, hogy segítettem nekik kifizetni a számlákat.
Persze mivel a szüleim nem ilyenek, magamtól fel szoktam ajánlani az ilyesmit, pedig nem otthon lakom.
De! A húgom aki otthon lakik egy csomó mindent megvesz anyuéknak (pl. a párjával, akivel nagyrészt nálunk vannak, megvették az ablakokat, amiket ki kell cserélni a lakásban. Nem egy-két fillér volt! De nem azért tették, mert a szüleim elvárnák).
Anya mesélte, hogy anno az ő szülei is levették az összes pénzét és csak miután Apuval összeházasodtak, utána jött rá, hogy mennyire kihasználták.
Te ne hagyd Magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!