Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl sok pénzt...

Csak szerintem túl sok pénzt adok le itthon? 30 ezer plussz 8000Ft kaja jegy, rezsire és kajára.

Figyelt kérdés
70 körül szokott lenni a fizum,van egy előfizus telóm,kb 7-8 ezer szokott lenni a számla. De van még egy közös kölcsönünk is anyámmal,aminek a törlesztője 21 ezer ft. Én ugy gondoltam,hogy majd akkor annyival kevesebbet adok neki amennyi az ő része lenne. De mondta h ne mivel én 3-án kapok fizut,abból szokta feladni az előző havi gáz számlánkat. És mondta h majd ha ő kap akkor ad pénzt. Ő is megkapta már 7-én és mikor kértem tőle pénzt,jól lebaszott,h minek van előfizus telóm,meg h h miért szórtam el hülyeségre a pénzem. nekem nagy kiesés h nem adja da a pénz,ami jár,és sokkalom h így is ennyi pénzt kell itthon leadnom
2011. ápr. 9. 19:10
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
ha ő is normálisan állná a szavát akor nekem is maradna pénzem legalább rendesen.
2011. ápr. 9. 19:45
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Sok.

Ha havi 100 at keresnél, már el is költözhetnél otthonról.

Én most téli hónapokban fizettem a szoba konyha összkomfortos lakásbérletért 65 öt rezsivel.

Havi 15 ment el kajára úgy hogy magamra főztem.

Bp XVII ker.

2011. ápr. 9. 19:45
 33/45 anonim ***** válasza:

Egyik verzió sem volt helyes, de szerintem megértettem :)

odaadsz a kezébe 38 ezer forintot kajajeggyel együtt

+ a számládon hagysz 21 ezer forintot

= 59 ezer forint

Neked marad a 78-ból (70+8) 19 ezer forint

ebből telefon 8 ezer

marad 11 ezer az egyéni dolgaidra

megértettem?

(egyébként a hűtőt lehet, hogy nem te vetted, de nem csak anyukád kajája van benne).

Mellesleg így akkor szerintem is sok, amit adsz.

2011. ápr. 9. 19:49
 34/45 A kérdező kommentje:
igen 11 ezrem maradt,vagyis csak 10 ezer,mert nem tudtam annyit levenni
2011. ápr. 9. 19:51
 35/45 A kérdező kommentje:
de most mit csináljak? ez minden hónapba így lesz h nem adja oda az ő ráeső részét? Hitellel tényleg nem tudok albérletbe menni...
2011. ápr. 9. 19:51
 36/45 anonim ***** válasza:

Sok szerintem is. Mellesleg anyukád jó lenne, ha elfelejtené a Providentes hiteleket, meg a hiteleket egyáltalán,mert ha folytatja, később arra fogsz keresni, hogy visszafizessétek.

Plusz, nem is vagy önálló, így nem nagy buli otthon lakni, pénzed sincs, önállóságod se. Ez nem jó így.

2011. ápr. 9. 19:52
 37/45 A kérdező kommentje:
a hitel azért lett felvéve,h a providentjét kitudjuk fizetné(munkanélküli volt,és mindennel el voltunk maradva,több havi számla nem volt beizetve,és így 220.000Ft lett felvéve-persze az is az én nevemen volt,mert én dolgoztam csak akkor)
2011. ápr. 9. 19:55
 38/45 A kérdező kommentje:
k én nagyon mondtam neki h ne vegyünk fel,h akkor adok több pénzt vagy az egészet oda adom,de erősködött h nem veheti el az összes pénzem,ha lesz munkája tudja majd fizetni is. Szerencsére ahogy felvettük szinte egyből talált is melót,de nem tudom mi lett volna ha nem... Gondolom azt is fizethettem volna én
2011. ápr. 9. 19:57
 39/45 anonim ***** válasza:
76%
nem sok, de ha sokallod, menj albérletbe, kiváncsi vagyok ott kapnál-e 38 ezerért fedelet és kaját ill vizet, fűtést és áramot...meg gondolom anyád főz és mos rád
2011. ápr. 9. 20:21
 40/45 anonim ***** válasza:
50%

És meddig kell még fizetnetek ezt a kölcsönt?

Amint lehet elköltöznék..

jah és ezek után lehet nem adnám le előre a pénzt a gázszámlára..mivel nem ebben egyeztünk meg.

Tudom, hogy az Anyukád...de az én szüleim sosem csinálnák ezt. Valamivel inkább meghálálnák, hogy segítettem nekik kifizetni a számlákat.

Persze mivel a szüleim nem ilyenek, magamtól fel szoktam ajánlani az ilyesmit, pedig nem otthon lakom.

De! A húgom aki otthon lakik egy csomó mindent megvesz anyuéknak (pl. a párjával, akivel nagyrészt nálunk vannak, megvették az ablakokat, amiket ki kell cserélni a lakásban. Nem egy-két fillér volt! De nem azért tették, mert a szüleim elvárnák).

Anya mesélte, hogy anno az ő szülei is levették az összes pénzét és csak miután Apuval összeházasodtak, utána jött rá, hogy mennyire kihasználták.

Te ne hagyd Magad!

2011. ápr. 9. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!