Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túl sok pénzt...

Csak szerintem túl sok pénzt adok le itthon? 30 ezer plussz 8000Ft kaja jegy, rezsire és kajára.

Figyelt kérdés
70 körül szokott lenni a fizum,van egy előfizus telóm,kb 7-8 ezer szokott lenni a számla. De van még egy közös kölcsönünk is anyámmal,aminek a törlesztője 21 ezer ft. Én ugy gondoltam,hogy majd akkor annyival kevesebbet adok neki amennyi az ő része lenne. De mondta h ne mivel én 3-án kapok fizut,abból szokta feladni az előző havi gáz számlánkat. És mondta h majd ha ő kap akkor ad pénzt. Ő is megkapta már 7-én és mikor kértem tőle pénzt,jól lebaszott,h minek van előfizus telóm,meg h h miért szórtam el hülyeségre a pénzem. nekem nagy kiesés h nem adja da a pénz,ami jár,és sokkalom h így is ennyi pénzt kell itthon leadnom
2011. ápr. 9. 19:10
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
annyira elbizonytalanít ezzel a dologgal :( félek h tényéeg nem tudnék megélni,és nem merek költözni
2011. ápr. 9. 19:21
 12/45 anonim ***** válasza:
Anyukád is 70-et keres?
2011. ápr. 9. 19:22
 13/45 A kérdező kommentje:
igen,ő is kb ennyit
2011. ápr. 9. 19:23
 14/45 anonim ***** válasza:

uhhhh, nekem is volt olyan időszak az életemben, hogy amit kerestem teljes egészében odaadtam anyámnak, pontosabban nála volt a kártyám folyamatosan, feladta

a csekkjeimet (1,2db) a többi meg ment a közösbe, kb 1 évig volt ez így, baromi szar volt úgy dolgozni, hogy nem is láttam az eredményét soha, a pénzt:(

szóval én megértelek

2011. ápr. 9. 19:23
 15/45 anonim ***** válasza:
Hát 4 emberre 140 ezer nem olyan sok pénz ám.. Szerintem anyukád se a párna alatt gyűjti.. :((
2011. ápr. 9. 19:24
 16/45 anonim ***** válasza:
Épp ezt a félelmet használják ki az ilyen anyukák,ha most nem lépsz 5 év múlva is fizethetsz ahelyett hogy a saját életedet alapoznád.
2011. ápr. 9. 19:24
 17/45 anonim ***** válasza:
Két kisebb tesóidra elvileg még kap családit is .
2011. ápr. 9. 19:25
 18/45 anonim ***** válasza:
44%
És ha ott hagyja őket mi lesz a 2 kis tesóval? Hogy fogja a maradék 50-ből eltartani őket?
2011. ápr. 9. 19:25
 19/45 A kérdező kommentje:
én azt hittem úgy lesz a hitel dolog h majd annyival kevesebbet adok neki,de addig erősködött h abból kell feladni a gázt(mert mindig el vagyunk vele maradva,és minnél elöbb fel kell adni),h oda adtam nek ia 30 ezret,és mikor ő kapot pénzt,akkor meg vártam h adja oda az ő hitel részét,de nem adja.Ha meg szólok akkor ki vagyok oktatva
2011. ápr. 9. 19:26
 20/45 anonim ***** válasza:
67%
Nem az ő felelőssége a kistesó,nem ő szülte őket hanem anyuci,ha nincs lóvé nem kell szülni hármat,gondolkodni kell,és néha önzőnek kell lenni és nem kötelező a kistesók miatt elcseszni a saját életünket.
2011. ápr. 9. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!