Reggeli, ebéd, vacsora 500Ft-ból?
Ti ki tudnátok jönni ennyiből, egy napra?
Nekem kell megvennem saját magamnak a kaját, mivel egyedül vagyok itthon, mindenki csak este jön haza. Egy napra 500Ft-ot kapok és mindig előtte nap. Nem tudok jó ételeket venni, pop cornt szoktam (80Ft) magos kiflit (2 x 55Ft) és valamilyen sajtot (250Ft), és több mindent nem merek, mivel félek, hogy többe fog kerülni. Ez egy napra a kajám. Szívesen ennék almát, de 3db már 190Ft. Egy ideje fáj a gyomrom, nem eszek semmi főtt ételt, vagy 600Ft lenne egy adag a közeli étteremben.
Mondtam anyának nem elég, jó lenne néha joghurt, vagy valamilyen gyümölcs esetleg zöldség, de azt mondta osszam be. Az ő cigije több, mint 500Ft/nap, ezért nem értem miért csak ennyit kapok. Te mennyiből tudnád kihozni? Szerintetek mit vegyek, hogy egészségesebben étkezhessek? (A hűtő üres.) Köszi előre is!
19/L
Pedig nyugodtan elolvashatod,mert igaza van.Az elején ahogy olvastam,sajnáltalak,te szegény,se kaja,se pénz..Viszont már akkor nem értettem,miért is nem mész el dolgozni.
Közben kiderül,anyukád főz otthon.Vagyis. Biztosan vannak alapanyagok,liszt,olaj,zsír,tészta,rizs,akármi.Ráadásul hagyma,ilyesmi,amit írtál te magad.No meg tojás.Már hacsak ezek vannak se halsz éhen.Gondolom azért olyan 3 naponta főz anyud,mert addig kitart a főétel.Van otthon kenyér is,akkor?Mit sír a szád,hogy de rossz neked az 500 Ft-al?Ha husos ételt főz anyud,amellé biztosan akad valami köret. Krumpli,rizs,zöldségek,bármi,amiből már te is ehetsz.Valahogy az is furcsa,hogy csak címerezés van nyáron munkának....Sok szerencsétlen diák,nem jut senkinek más munka..Aki akar,az dolgozik.
Összességében nem kell a legkevésbé sem elsírnod magad,hogy de rossz neked.Anyukád főz otthon,biztosan akadnak kaját,plusz minden napra kapsz pénz.Vagy nagyon életképtelen vagy,vagy nem tudom
Egyébként engem se tanítottak főzni,de olvasni tudok,erre jó a szakácskönyv...Az elején úgyse lesz tökéletes semmi,de majd belejössz,ha próbálod:-)
Annak idején,amikor kolis voltam,egy hétre 4ezret kaptam.És abból 2 ezer volt az oda vissza út.Nem volt otthoni alapanyag se,mégse halltam éhen,sőt...
Biztosan esznek otthon a többiek is, akkor kenyér mondjuk tuti van. Akkor minek neked a drága kifli? Pl.
Ha van otthon alapanyag, akkor simán össze tudnál dobni 1-2 egyszerübb ételt is.
b+ nehogy már egy 19 éves liba dolgozó anyja legyen a lusta, mert nem főz a hülye, felnőtt lányának, aki otthon van egész nap....
most ő a gyerek, mi? bezzeg, amikor 16-17 évesen nem engedik éjjel bulizni, akkor már felnőtt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!