Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Reggeli, ebéd, vacsora 500Ft-ból?

Reggeli, ebéd, vacsora 500Ft-ból?

Figyelt kérdés

Ti ki tudnátok jönni ennyiből, egy napra?

Nekem kell megvennem saját magamnak a kaját, mivel egyedül vagyok itthon, mindenki csak este jön haza. Egy napra 500Ft-ot kapok és mindig előtte nap. Nem tudok jó ételeket venni, pop cornt szoktam (80Ft) magos kiflit (2 x 55Ft) és valamilyen sajtot (250Ft), és több mindent nem merek, mivel félek, hogy többe fog kerülni. Ez egy napra a kajám. Szívesen ennék almát, de 3db már 190Ft. Egy ideje fáj a gyomrom, nem eszek semmi főtt ételt, vagy 600Ft lenne egy adag a közeli étteremben.

Mondtam anyának nem elég, jó lenne néha joghurt, vagy valamilyen gyümölcs esetleg zöldség, de azt mondta osszam be. Az ő cigije több, mint 500Ft/nap, ezért nem értem miért csak ennyit kapok. Te mennyiből tudnád kihozni? Szerintetek mit vegyek, hogy egészségesebben étkezhessek? (A hűtő üres.) Köszi előre is!

19/L

2011. jún. 27. 15:00
 101/141 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl.most volt 300Ft-om(igaz krumpli meg hagyma volt itthon),de vettem zöldséget:90Ft-ért,sárgarépát 40Ft-ért,2 tojást 70Ft-ért,és 5 zsemlét 90Ft-ért.És lesz reggelire szalámis zsemle,ebédre-vacsira:krumpli leves+palacsinta(3 főre)
2011. jún. 29. 10:21
 102/141 anonim ***** válasza:
62%

munka eszedbe se jut mi? 19 vagy,nem 10,nyugodtan kereshetsz pénzt. eszem megáll a mai fiatalokon-pedig én is csak 33 vagyok- h mennyire beképzeltek! miből gondoljátok,h a szüleiteknek kötelességük még ennyi idősen is mindent fizetni,megcsinálni helyettetek? elsüllyedtem volna ha ennyi idősen anyámra köpködök és számon kérem h mire költi a SAJÁT pénzét!

diákmunka,nyári munka,diákhitel. nőj fel.

2011. jún. 29. 11:24
 103/141 A kérdező kommentje:

pattogsz itt, de olvasni nem tudsz, Utolsó!

ajánlom figyelmedbe a szövegértés elsajátítását!

2011. jún. 29. 12:25
 104/141 anonim ***** válasza:
71%
ha már nem dolgozol, az a minimum,h besegítesz otthon. egyébként meg attól még dolgozhatnál. legfeljebb akkor nem kellene annyi házimunkát végezni,csak a magadét és más is a magáét. szted ha saját családod lesz akkor mi lesz? kell majd dolgoznod,képezned magad,ellátni a gyerekeidet, a férjedet a háztartást. neked se lesz kedved a 19 éves gyerekedet még eltartani,és te is elvárod majd tőle h vagy dolgozzon,vagy akkor végezzen házimunkát. ez a felnőtt élet.
2011. jún. 29. 12:53
 105/141 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Jól vettem ki a kommentjeidből, hogy anyukád főz, csak te nem szereted, amit ő főz? Mert akkor nem kell elvárni, hogy ő finanszírozza azt, hogy te a szomszédos étteremben egyél.

Egyébként biztosan van otthon kenyér, amiből tudsz reggelit és vacsorát enni. Ha pedig főzöl magadnak, akkor 500 forintból nem egy hanem két-három adag ételt is el lehet készíteni. Főleg, ha a húsételekhez készített körethez csinálsz magadnak valamilyen zöldséges kaját.

2011. jún. 29. 13:56
 106/141 anonim ***** válasza:
100%

mi havi 70eből oldjuk meg az itthoni kiadásokat 2 gyerekkel. ebben van a kaja, pelenka,ha kell gyógyszer,cipő.

kérj egy saját kis hűtőt, az apanázst egyszerre és oszd be.

de én is a melót ajánlanám meg diákhitel is van

2011. jún. 29. 14:00
 107/141 anonim ***** válasza:
55%

Kérj egy saját kis hűtőt??? Hát ez jó :DDD

Nem tudom, ha ln ilyen ötlettel odaállítanék anyumhoz, lehet köpni nyelni nem tudna, h honnan szerezzen nekem kishűzőz... :DDD De azért jót röhögtem a kommenten...

2011. jún. 29. 14:04
 108/141 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként ez jó... Mármint tök érezhető volt, hogy a kérdező lány minden sérelme ellenére védi az anyukáját és, hogy szeretik egymást.

Nem siránkozott, hogy az anyja milyen szemét, meg hogy nem ad pénzt, nem szidta az anyukáját, és azt sem mondta, hogy nem segít otthon a házimunkában, mégis mennyien lehurrogták és támadták ezzel és hasonlókkal...

Lehet én értelmeztem rosszul a kérdést, de szerintem a kérdező recept ötleteket kért, olyan kajákról, amiket ki lehet hozni 500 Ft-ól.

Nem pedig azt, hogy "csesszetek már le, hogy egy hülye, lusta kis p*csa vagyok, és miért nem megyek már melózni; szóljátok már le anyukámat, hogy milyen szar anya, mert inkább bagóra költ, mint rám; oktassatok már ki, hogy a húst igenis meg kell ennem, és mit rinyálok itt az elveimről...stb. stb."

Sokan úgy dumálnak itt a melóról, meg a húszabálásról, hogy az valami röhej... Persze, úgy könnyű melózni, hogy mellette még nem kell minden nap helyt állni egy egyetemen, meg persze úgy könnyű a húsevésről pampogni, hogy ha valaki szereti a húst...

Gondolom itt minden válaszoló egyetemre járt és mellette melózott... Jaaa tényleg, meg lehet csinálni, csak kb kikészül benne az ember. (És azok mondják a legtöbben, hogy meg lehet csinálni, akiknek fingjuk sincs, hogy mi az a főiskola) De olyan meg ne dumáljon már ezzel kapcsolatban, akinek nincs róla tapasztalata!

A másik, hogy itt biztos minden válaszoló megkajál mindenféle ételt, amit elé tesznek... tuti, hogy itt mindenki az étkezés mintaképe! Szánalmas ez az egész!

2011. jún. 29. 14:26
 109/141 anonim ***** válasza:
71%
bocsika utolsó, más is melózik suli-nappali egyetem-mellett és fenntartja magát.
2011. jún. 29. 14:54
 110/141 A kérdező kommentje:

De utolsó akkora hülye vagy, esküszöm, most se fogod fel, hogy mit mond az utolsó előtti! Eszem megáll, mennyi értelmetlen, hülye, ostoba ember van! Most is kiragadsz egy mondatot (a végéről, gondolom csak azt tudtam megjegyezni, és belekötsz)!

Az utolsó előtti nagyon jól látja, hogy mit szerettem volna kérdezni. De már jön egy bunkó, sötét ember a barlangból és egy mondattal bebizonyítja, hogyan is lehet arról beszélni, ami nem is téma, és belekötni másba. Fogadd gratulációm te elmaradott, buta ember. Szánlak!

2011. jún. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!