Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Reggeli, ebéd, vacsora 500Ft-ból?

Reggeli, ebéd, vacsora 500Ft-ból?

Figyelt kérdés

Ti ki tudnátok jönni ennyiből, egy napra?

Nekem kell megvennem saját magamnak a kaját, mivel egyedül vagyok itthon, mindenki csak este jön haza. Egy napra 500Ft-ot kapok és mindig előtte nap. Nem tudok jó ételeket venni, pop cornt szoktam (80Ft) magos kiflit (2 x 55Ft) és valamilyen sajtot (250Ft), és több mindent nem merek, mivel félek, hogy többe fog kerülni. Ez egy napra a kajám. Szívesen ennék almát, de 3db már 190Ft. Egy ideje fáj a gyomrom, nem eszek semmi főtt ételt, vagy 600Ft lenne egy adag a közeli étteremben.

Mondtam anyának nem elég, jó lenne néha joghurt, vagy valamilyen gyümölcs esetleg zöldség, de azt mondta osszam be. Az ő cigije több, mint 500Ft/nap, ezért nem értem miért csak ennyit kapok. Te mennyiből tudnád kihozni? Szerintetek mit vegyek, hogy egészségesebben étkezhessek? (A hűtő üres.) Köszi előre is!

19/L

2011. jún. 27. 15:00
 121/141 A kérdező kommentje:

Köszi Utolsó!

Én nem nyúlok hozzá a húshoz, hányingerem van tőle. Az illatát sem szeretem. Remélem tudom őket kárpótolni sok finomsággal.:)

2011. jún. 29. 19:34
 122/141 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! így tovább! a hűtőben való dermedésről jut eszembe: a tejföl torta isteni finom, próbáld ki!vagy joghurttorta! variálhatod gyümölcsökkel, idényszerűen is!
2011. jún. 29. 20:59
 123/141 anonim ***** válasza:
77%
Egy tipp a húsra: csinálj bolognait. Lehet kapni darált húst, egyszerűen megsütöd serpenyőben a hagymát, felvágod a hús csomagolását és ráborítod. Jó ideig én sem bírtam megfogni a húst, mert undorítónak találtam, akkor csak ilyen húsos kaját csináltam :D
2011. jún. 29. 21:02
 124/141 anonim válasza:
100%

Szia, az én egyik kedvencem:

sárgarépa, fehérrépa, krumpli, hagyma- ezeket beleteszed vízbe, amibe dobsz húsleveskockát. megfőzöd, majd ha megpuhult beleszeded egy tepsibe, és beteszed a sütőbe, ráraksz kevés margarint. komolyan nagyon finom kaja, én imádom csak magába(mondjuk én szoktam mellé husit is tenni)

lébe mag beledobsz egy kis tésztát, és van egy gyors levesed.

Amúgy ügyi vagy, mindent csak elkezdeni nehéz.

ja és még egy vega recept:

gombáról lehúzod a hélyát, juhtúrót fűszerezed vagy a sima túró is jó, bors, só, petrezselyem vagy ami illik neked hozzá,bepanírozod, és kisütöt. nagyon fini, ezt is imádom:-)

2011. jún. 29. 21:09
 125/141 A kérdező kommentje:

A levest tuti kipróbálom!

Ez az utolsó nagyon jól hangzik!:)

Sajnos nem ehetek gombát, nem engedi az egészségem, rögtön elszaporodna a Candyda bennem.:(

2011. jún. 29. 21:12
 126/141 anonim válasza:
100%
most olvastam vissza, amit tegnap írtam, nem hélya, hanem héja...de ciki:-) bocsi
2011. jún. 30. 20:45
 127/141 anonim ***** válasza:
18%
a candydának semmi köze a csiperkegombához..
2011. jún. 30. 21:00
 128/141 anonim ***** válasza:
18%
ez a candydás ez lol :D
2011. jún. 30. 21:06
 129/141 A kérdező kommentje:

Megint a hülyék..... Utána olvastál? Orvos vagy és tanultad? Na mindegy mivel nem ismered a Google-t segítek:

[link]

2011. júl. 1. 02:01
 130/141 anonim ***** válasza:
84%

"Sajnos nem ehetek gombát, nem engedi az egészségem, rögtön elszaporodna a Candyda bennem.:("

nyuszika, te hülyébb vagy, mint gondoltam....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez fájt

2011. júl. 1. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!