Reggeli, ebéd, vacsora 500Ft-ból?
Ti ki tudnátok jönni ennyiből, egy napra?
Nekem kell megvennem saját magamnak a kaját, mivel egyedül vagyok itthon, mindenki csak este jön haza. Egy napra 500Ft-ot kapok és mindig előtte nap. Nem tudok jó ételeket venni, pop cornt szoktam (80Ft) magos kiflit (2 x 55Ft) és valamilyen sajtot (250Ft), és több mindent nem merek, mivel félek, hogy többe fog kerülni. Ez egy napra a kajám. Szívesen ennék almát, de 3db már 190Ft. Egy ideje fáj a gyomrom, nem eszek semmi főtt ételt, vagy 600Ft lenne egy adag a közeli étteremben.
Mondtam anyának nem elég, jó lenne néha joghurt, vagy valamilyen gyümölcs esetleg zöldség, de azt mondta osszam be. Az ő cigije több, mint 500Ft/nap, ezért nem értem miért csak ennyit kapok. Te mennyiből tudnád kihozni? Szerintetek mit vegyek, hogy egészségesebben étkezhessek? (A hűtő üres.) Köszi előre is!
19/L
Te figyu!
19 éves vagy. Miért nem mégy el dolgozni? Nyári munka? Lenne egy kis zsebpénzed joghurtra meg szójaizékre. Egyszerű, de nagyszerű.
Nem kell húst enned ha nem akarsz.Egyél halat,vagy egyél olyat ételeket amiben nincs hús...
Ideje főzni is...
Tényleg! Az aldi meg a lidl nagyon jó!! Mi minig ott vásárolunk, de nem a pénzhiány miatt, hanem azért, mert én nagyon szeretem azokat a termékeket. Nem csak finomak de olcsók is!! Sok mindent kapsz már 1-2 száz forintért. Joghurtokat (nagy dobozosat), sajtkrémet, zöldséget (fagyasztott)... Tejföl, tej is nagyon jó árakon van.
A gyümölcsöt meg a zöldséget pedig vedd piacon!! Nézz szét jól, hogy ki mennyiért adja, mert nagyon nagy árkülönbségek szoktak lenni.
Ha lemész piacozni, akkor már 1-2 száz ftból ki tudsz magadnak hozni egy nagyobb adag levest, vagy főzeléket.
A főzelékhez csinálhatsz bundáskenyeret, vagy tükörtojást.
bocsi,hogy ezt írom,de vagy kamu a kérdés,vagy nagyon életképtelen vagy...500ft valóban kevés,de ha nagyon akarnál tudnál főzni,recepteket keresni és ennyiből kijönni..mikor fősulis vtam elképesztő dolgokat találtunk ki és főztünk meg..Készíthetsz tésztasalit,kukorica salit,stb.
Azt pedig vhogy nem tudom elhinni,h tök üres a hűtő,ha anyud szokott főzni..alap dolgok sztem mhol vannak,vagy ők nem esznek?pl. kenyeret,tojást,tejet,tejfölt?ez számomra elképzelhetetlen...
Én nem tudom, mire megy el nektek havi 200 ezer forint, de mi hárman a mama 60 ezer forint nyugdíjából élünk és mégis van pénzünk minden nap főtt ételt enni és egyikünk sem éhezik.
Amúgy meg ha valaki akar, az talál munkát, szerintem nem csak siránkozni kellene, hanem tenni is valamit azért, hogy jobb legyen.
Nem akarlak bántani, csak tudod nagyon érdekes, hogy nem egy ember van az országban, aki minimálbért vagy annál kevesebbet keres, és mégis megél belőle és annyi pénzből egy nagy családot tartanak el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!