Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan
válogatós kaják terén?
Figyelt kérdés
Jó persze tudom a férfiaknál sem előnyös ez, de itt kifejezetten, a lányokra gondoltam, és azokat nem akarom számra venni akiknek ételallergiájuk is van... A vegánokat meg hagyjuk!
Amúgy miért írjátok, hogy pazaroljátok az ételt? Direkt olyat vesztek amit nem szerettek, aztán leerőszakoljátok a torkotokon, vagy mi? Mert ezt máshogy nem igazán lehet kivitelezni, max vendégségben, de ott meg általában van kínálat. Vagy ott is direkt azt választjátok amit nem szerettek, hogy aztán előadhasassátok, hogy bezzeg ti nem vagytok finnyásak?
2022. dec. 16. 11:32
82/90 anonim válasza:
Csak mert épeszű ember szerintem csak olyan ételt vesz meg, amit szeret is, tehát nem fog kidobásra kerülni a finnyássága miatt. A párok meg jobb esetben olyan ételeket főznek, amit mindenki szeret.
2022. dec. 16. 11:34
83/90 anonim válasza:
Ott a pont 81, 82-nél. :))))
2022. dec. 16. 12:19
84/90 anonim válasza:
#81-82 Ugyanezt akartam írni én is. Kevés olyan élethelyzetet tudok elképzelni, hogy MINDENT MUSZÁJ megenni. Még ha valaki ténylegesen finnyás is, az sem hal éhen, valamit csak talál. Nem értem, minek leerőszakolni valamit a torkodon, amit nem szeretsz, ha van más választás. Innentől kezdve értelmetlen az egész.
2022. dec. 16. 14:13
85/90 anonim válasza:
Látom, kisebbségi komplexusban szenved a finnyás banda. :DD
Milyen élettennek kell már ahhoz lenni, hogy valaki erről kiírjon egy kérdést!
De bezzeg a csúnya, gonosz malacokkal van a baj még mindig, ugye? :D
Szánalmas dolog, amikor például a menzán kidobja az ételt valaki, csak azért, mert szerinte az nem finom. Ezt nevezik úgy, hogy pazarlás. És ez bizony nagyon gáz dolog, akkor is, ha egyesek nem így gondolják.
2022. dec. 16. 19:25
86/90 anonim válasza:
19:25- hagyjad. Szar életük lehet, ha náluk már enni is ciki. Én komolyan sajnálom őket. 😂☹
2022. dec. 16. 19:56
87/90 anonim válasza:
85-ős, 86-os, nagyot írtatok mi?! Gondoljátok? Senki nem tud sem olvasi, sem értelmezni. Itt egy-két pöcs írt, hogy a szart is meg kell enni. Az összes többi azt írta, hogy ...olvasd vissza! Nem taglalom. Senki semmi rosszat nem írt és nem a válogatásról volt már szó. Ti ketten meg azt hiszitek okosat írtatok. Gartulálok! Attól még aki nem csúszik le a torkon akkor sem fog mert valaki azt írja, hogy egyél sza.t akár az is jó. ;) A válogatás még mindig ott kezdődik amit írtam, hogy az illata, kinézetétől függ. Ha büdös, egye meg aki akarja! ;)
2022. dec. 16. 21:37
88/90 anonim válasza:
#87.
Hű, de beszóltál! :DD
Attól még, hogy egy másik kérdés alatt összegyűltetek a finnyás haverokkal, továbbra sem ez a viselkedés a normális.
Felőlem ti finnyáskodhattok, csak ne csodálkozzatok utána, ha a többi ember kinéz maguk közül. Attól még meg lehet enni minden ételt, hogy nektek ez nem tetszik.
És most felőlem kiakadhatsz, mert tovább nem foglalkozok veled.
2022. dec. 16. 21:42
89/90 anonim válasza:
Csak a csóróknak muszáj mindent megenni. Én kedvemre vàlogathatok 😍
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!