Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?
68-vagyok: Kit érdekel az égett szar?! Én azt vágom a kukába mert keserű. Itt alapból azokróĺ a csajokról van szó akik finnyásak. Amiben igazuk is van. Miért ennék meg a szar kaját, pontosabban azt ami nem tetszik? Ugyan ezt írtam az első hozzászólásomban is. A látvány önmagagáért beszél. Nem tetszik az illata, kinézte, meg se próbálja már kicsi kortól kezdve.
Hiába jópofizol, hogy gyerkes, meg ki kell nőni, meg a habigusztizni ezen?! Az emberek nem eszik meg azt ami nem tetszik. Pl szalontüdő. Pfúúúj! Kóstoltam, mert hátha ,de uuuh kilehet vele kergeti a világból is. És sok sok ezerfajta kaja van amitől az emberek undorodnak. Az égett, keserű piritósodtól is. Elhiheted!
Ott a pont a 68-asnál.
Ha én annyi miatt nem ennék, mert nem finom a kaja, akkor nem csak hogy elásnám magam, hanem még le is húznám a vécén.
Normális embereknél alap dolog az, hogy megbecsülik és elfogyasztják az ennivalót.
Hála a jó égnek még mindig nem a válogatós hülyegyerekek vannak többségben.
De hát tudom, a finnyások szerint én biztosan csúnya, gonosz, kövér konyhamalac vagyok, amiért eszek rendesen.
Remélem, hogy valaha meg tudjátok nekem bocsátani ezt a szörnyű bűnömet. :DD
#71 És basszus, nehogy már égettet együnk, ha nem muszáj.
Én elhiszem, hogy van az az élethelyzet, amikor már tényleg bármit megennénk, de egy átlag ember annyit azért csak megtehet, hogy levágjon egy centi égett részt a pirítósról vagy egyenesen KIDOBJA ÉS ÚJAT CSINÁLJON. Nem is csak arról van szó, hogy nem finom, hanem rohadtul nem egészséges megenni az égettet.
(Mellesleg még az Éhezők Viadalában is (a könyvben, ne okoskodjon, aki csak a filmet látta) Katniss elmondja, hogy a kenyérről, amit Peeta adott neki, lekaparták az égett részeket. És akkor már három napja nem ettek semmit.)
Szóval, nem, nem kell megenni az égettet, nem lesz ám jobb tőle, kidobni pedig nem pazarlás, mivel nem lehet megenni. Én nem tudom elképzelni, hogy milyen körülmények között élnek az olyanok, akik szerint MINDENT meg KELL enni és UNDORÍTÓ, ha valaki nem szeret két dolgot. Milyen már, hogy éppen azon megy a vita, meg kell-e enni az égett kaját… Hát egye, akinek jól esik.
"Mellesleg még az Éhezők Viadalában is (a könyvben, ne okoskodjon, aki csak a filmet látta) Katniss elmondja, hogy a kenyérről, amit Peeta adott neki, lekaparták az égett részeket. És akkor már három napja nem ettek semmit."
Tudod, az ilyen hülye filmeket meg könyveket olyanok írják, akik azt sem tudják, hogy mi az éhség.
Az pedig jó nagy baromság, hogy nem lehet a kenyér égett részeit megenni.
Mégis miért ne lehetne? Én is mindig megeszem, aztán mégsincs tőle semmi bajom.
Egyébként meg minden ételt elfogyasztok válogatás nélkül, pedig teljesen átlagos körülmények között élek. Ugyanis ez a normális.
De hát tudom, a mai világban már az is szégyen, ha valaki rendesen eszik és nem finnyáskodik. Biztos a többség a csúnya, gonosz malac, hiszen ők megbecsülik az ételt. Valóban borzasztó. :D
#72 Van egy ilyen rokonom, ő is előadta ezt, kiskoromban megetetett velem valami tejes szart, mert MEG KELL ENNI, MUSZÁJ MEGENNI. Hiába mondtam neki, hogy laktózérzékeny vagyok, nem finnyás, csak azért is megetette velem.
Kihánytam. Szerencsére a szőnyege közepére.
Az ehetetlen főztjétől meg már többször is ételmérgezést kapott a rokonság, de hát legyünk hálásak érte, ugye, ez a te felfogásod.
Azt nem értem, hogy meddig terjed az “együnk meg mindent”? Pl, aki fogyózik, vagy sportos, egészséges életmódot fojtat, az sem eszik meg mindent. Mert a mindenbe nem csak a spenót meg a brokkoli tartozik bele (ami ugye egészséges, mégis gyakran nem szeretik az emberek), hanem a mekis kaja meg a hamburger is. Ez azért érdekes, mert pont az olyanok, mint te szoktak utálkozni a gyorséttermeken. Mert “jajj, az nem egészséges!”… Nem is az. De az égett pirítós sem az, és az sem, ha letuszkolod a torkodon azt, amit utálsz/allergiás vagy rá, aztán kihányod. Sokan itt mintha a mértéktelenség mellett kampányolnának. Hol a határ és melyik irányban? Oké, megeszem, ami egészséges, akkor is, ha nem szeretem, de kétlem, hogy súlyos pacal-hiányban szenvednék azért, mert nem eszem meg. Szerencsére nem is kerültem olyan helyzetbe, hogy meg kellene ennem.
És egyébként az egyik mindent megevés mellett érvelő válaszoló is írta, hogy van 4-5 féle étel, ami nem ízlett neki és nem is eszik meg, fel van pontozva. Egy másik válaszoló meg nem undorítózta le a finnyásakat és leírta, hogy 3 ételt nem eszik meg, lepontozták. Látjátok, csak van mindenkinek olyan, amit nem szeret, hiába nem vallja be. És ezzel semmi baj nincs.
Amúgy megnéznék egy-két ilyen embert egy japán vagy indiai étteremben, amit én speciel nagyon szeretek, másoknak meg a gyomra felfordul tőle. Vagy az “együnk meg mindent” csak a túlfűszerezett magyar kajákra, a pacalra és az égett pirítósra terjed ki, a japán kajára meg a Mekire már nem? Érdekes. Ha csak az lenne, megennétek?
#75.
Igen, megenném a japán meg az indiai kaját. Nem csak akkor, ha csak az lenne, hanem akkor is, ha egyszerűen az kerülne elém. Ugyanis baromság kidobni az ételt.
Gyorsétterembe nem járok, mert egészségtelen és drága is, de ha olyan kaját raknak elém, akkor betolom azt is. Ugyanis az étel arra való.
És attól még, hogy nem ízlik valami, igenis meg lehet enni. Az életképtelenség magas foka az, ha valaki nem így tesz.
#77.
Ha akarnánk, mi is hisztizhetnénk meg picsoghatnánk, hogy nekünk nem jó semmi, de hála az égnek nekünk több eszünk van egy óvodásnál.
Sajnálom, hogy ti megrekedtetek azon a szinten. Szar lehet. :)
Ha pazarolnám az ételt, meg finnyáskodnék, akkor szégyellném is magam.
De szerencsére én nem vagyok ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!