Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnak is gusztustalan dolog...

Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?

Figyelt kérdés
Jó persze tudom a férfiaknál sem előnyös ez, de itt kifejezetten, a lányokra gondoltam, és azokat nem akarom számra venni akiknek ételallergiájuk is van... A vegánokat meg hagyjuk!
2022. nov. 26. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim ***** válasza:
69%
Mármint mi benne a gusztustalan? Vagy mitől gusztustalanabb, mintha egy férfi válogatós?
2022. nov. 26. 15:00
 2/90 anonim ***** válasza:
33%
Inkább az a gusztustalan ha mindent megeszik
2022. nov. 26. 15:01
 3/90 anonim ***** válasza:
42%
Mit vélsz kifejezni a GUSZTUSTALAN szoval?
2022. nov. 26. 15:03
 4/90 anonim ***** válasza:
67%

Nekem nem. Rendben van a pszichém, nem kontrollálom a másikat, hogy egye azt, amit én szeretnék, hogy megegyen. (Meg viselkedjen, öltözzön, beszéljen, sminkeljen, stb.)

Emlékeztet téged valami múltbeli dolgodra, hogy nem csinálja más azt, amit elvársz?

2022. nov. 26. 15:05
 5/90 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is gáz dolog válogatósnak lenni. De ez a fiúkra is igaz, nem csak a lányokra.
2022. nov. 26. 15:17
 6/90 anonim ***** válasza:
63%

Nekem volt egy ilyen kolléganőm. Ami kajában már több összetevő volt, össze-vissza tologatta a tányéron, meg túrkálta. Én úgy vagyok vele, hogy amikor eldöntöm, hogy milyen kaját eszek, akkor válogatok, és ha bármi van benne, ami nem ízlik, eleve nem veszem meg, nem neki állok hamupipőkézni az asztalnál. Ráadásul én az a típus vagyok, aki szeret hamar megenni mindent, és evés közben csak az evésre figyelni, ezért idegesített, hogy miután megettem a kajámat, még ötször annyi ideig ott kell ülni, és várni rá. Úgyhogy ezek miatt inkább nem hívtam ebédelni.

N

2022. nov. 26. 15:20
 7/90 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Szerintem pont semmi közöm nincs ahhoz, hogy más mit eszik meg vagy mit nem.
2022. nov. 26. 15:22
 8/90 anonim ***** válasza:
38%
Vannak, akiknek érzékenyebb a gyomruk, emiatt ha olyat esznek amit nem kívánnak, vagy nem ízlik nekik, órákig rosszul vannak, vagy rögtön ki is hányják. Erről nem tehet senki, és szerintem nem is igazán lehet fejleszteni. Nincs benne semmi gusztustalan, ez van, és kész.
2022. nov. 26. 15:22
 9/90 anonim ***** válasza:
55%

A finnyáskodás undorító dolog és nem is kíváncsi rá senki.

Ha valakinek semmilyen kaja nem jó, akkor bizony vele van a baj. Nem kell ennyire hisztisnek lenni.

2022. nov. 26. 15:37
 10/90 anonim ***** válasza:
54%
Sokat elmond az oldal felhasználóinak empátiájáról, hogy leírom, hogy valaki beteg lesz attól az ételtől amit úgy erőszakol le a torkán, és ez ellen semmit nem tud tenni, majd leszavaznak 9-en. Csak gratulálni tudok...
2022. nov. 26. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!