Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnak is gusztustalan dolog...

Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?

Figyelt kérdés
Jó persze tudom a férfiaknál sem előnyös ez, de itt kifejezetten, a lányokra gondoltam, és azokat nem akarom számra venni akiknek ételallergiájuk is van... A vegánokat meg hagyjuk!
2022. nov. 26. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
63%

A mindenevő azt jelenti, hogy húst IS eszik az adott élőlény (meg mást is). A vegánok viszont nem esznek semmit, ami állati eredetű.

"És az hogy valaki válogatós, nem egyenlő azzal, hogy nem eszik rendesen."

Ha valaki állandóan válogat, abból egy idő után sokféle hiánybetegség tud kialakulni. De az már nem az én problémám lesz.

Egyébként meg "gratulálok" azoknak, akik szerint turkálni az ételben menő, rendesen enni pedig ciki.

Rohadt nagy önzőség lenne a vegánságra, meg a válogatásra kényszeríteni másokat. Nagy szerencse, hogy nincs erre lehetősége senkinek.

2022. nov. 26. 16:45
 22/90 anonim ***** válasza:
7%
A mindenevő azt jelenti, hogy megtudja emészteni a húst is meg a növényeket is de szükség a tápanyagokra van, amit nem csak húsból lehet fedezni.
2022. nov. 26. 16:47
 23/90 anonim ***** válasza:
76%
Ki akar amúgy rákényszeríteni bárkire bármit? A kérdés nem is erről szól
2022. nov. 26. 16:47
 24/90 anonim ***** válasza:
11%
Hiába pontoztok le, ezt jelenti😂
2022. nov. 26. 16:48
 25/90 anonim ***** válasza:
54%

Igaz, hogy nem csak húsból lehet a tápanyagokat bevinni, de attól még a változatos étkezés továbbra is sokkal egészségesebb, mint a vegánság, meg a válogatás.

Az pedig nem véletlenül van, hogy sok emberben undort kelt a finnyáskodásnak még a gondolata is. Nem ez a normális.

2022. nov. 26. 16:51
 26/90 anonim ***** válasza:
29%
Na, megérkeztünk a vegán témához... A kérdező ügyesen szőtte bele a kérdésébe. Annak ellenére, hogy egész másról kérdezett, azért csak sikerült az utolsó félmondattal háborút kirobbantani. Igazi veterán gyakoris lehet.
2022. nov. 26. 16:55
 27/90 anonim ***** válasza:
14%
Persze a változatos étkezés mellett vagyok én is, de egy vegán vagy vegetariuanus étrend is lehet egészséges ha odafigyel az ember. Nyilván több gondolkozást igényel, de akinek van hozzá kedve hát csinálja. Nem lesz egészségtelen automatikusan egy vegán étrend, ahogy a mindenevő étrend sem lesz automatikusan egészséges. Mindenki találja meg mi a jó neki, a szervezetének aztán kövesse azt.
2022. nov. 26. 16:55
 28/90 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy azt nem értem, hogy miért kell háborúnak felfogni ha valakik ellentétes véleményen vannak? Mindkettőnek lehet igaza , nézőpont kérdése. Vitákra szükség van, csak megfelelő kereteken belül és nem személyeskedve.
2022. nov. 26. 16:57
 29/90 he84 ***** válasza:
38%
Az hogy valaki nem eszik nagyon sokfélét, nem jelenti azt, hogy akkor ő csakis finnyás lehet,... Nem kéne általánosítani, hogy minden válogatós ember finnyás, nem így van. A válogatósságnak is vannak mértékei, feljebb elmondtam az én közepes körüli mértékemet, ami nyilván nem nagyon és nem túlzottan válogatós, hanem mérsékelt. És azt sem jelenti, hogy akkor túrkálok az ételben, nem az adott kaján/fogáson belül az mindenki, én se,... Nincs és nem is volt soha semmilyen betegségem ettől. Én ettől még megfelelően eszem mindenfélét, de kevesebb fajta kaját, csakis erről van szó, nem többről. Aki kedvel, szeret engem, vagy bárki mást, az így is elfogad engem és mást is, ez a normális és nem az elítélés, a válogatás ennek alapján. Hmm, érdekes egybeesés, mondják itt páran, hogy ne válogassunk, de ők bezzeg válogatnak az emberek között még ilyen alapján is. Na hoppá mi nem derül itt ki.
2022. nov. 26. 17:00
 30/90 anonim ***** válasza:
14%
Hurrá! Vegánok vs. Húsevők egymásnakfeszülése egy random kérdésnél! Hozom is a popcornt!
2022. nov. 26. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!