Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?
Nem olvastam végig amit itt irtatok, de elsődleges véleményem,
1, a gyerek sem eszik meg ami nem tetszik. Ha bele rimánkodsz pár falatot se eszi tovább ha nem a szàjízènek megfelelő.
2, felnőttként is ilyen az ember, lányok, hogy ha nem szimpi a kaja, akkor nem eszi meg mert...
Mi a kérdés akkor ezen?
Mindenki tudja, hogy ez így működik.
Szerintem is undorító dolog a finnyáskodás.
Meg lehet enni a kaját akkor is, ha nem ízlik.
#64.
Más dolog az, hogy valamit nem lehet megenni, meg más dolog az, hogy a finnyás hülyék nem akarják megenni.
De te azt honnan tudod, hogy a másik mit tud megenni?
Van olyan ember, aki odaégeti a pirítóst, de azért megeszi, a másik meg újat csinál. Én lekaparom/levágom róla az égett részt, mert nem tudom megenni. Akkor most én finnyás vagyok?
De amúgy annyira értelmetlen ez az egész… van egy határ, ami után finnyásnak lenni nevetséges. Pl volt egy ismerősöm, akinek az 5 csillagos étterem svédasztalán semmi nem felelt meg, ezért vajas kenyeret evett. De olyan is van, akinek egy étteremben kihozták úgy a levesét, hogy döglött bogár ÉS hajszál is volt benne, de azért megette. Mindenben van egy határ, de nehogy már azért ítélkezzünk valaki felett, mert van két étel, amit nem szeret és ezért nem eszik meg. Kétlem egyébként, hogy lehetetlen lenne mindig megkerülni egy adott ételt, amit valaki nem szeret. Ha van más opció, akkor meg alap, hogy nem erőszakolod le a torkodon azt, amit utálsz. Ha meg nincs más opció, akkor meg az az alap, hogy megeszed, mindegy, hogy szereted vagy nem.
#67.
"Én lekaparom/levágom róla az égett részt, mert nem tudom megenni. Akkor most én finnyás vagyok?"
Ezt nevezik úgy, hogy hiszti.
Nem nem tudod megenni, hanem nem akarod, ugyanis finnyás vagy. És hiába gondolod azt, hogy ezzel semmi baj nincs, mert attól még nem ez a normális.
Baromira szánalmas dolog annyi miatt kidobni az ételt, mert az egyesek szerint nem finom. Ez a viselkedés legfeljebb az óvodások körében menő.
Szerencsére az emberek többsége tovább jut ennél és nem marad nagyra nőtt gyerek, aki ott bömböl az asztal felett, hogy "De hát ez nem ízliiik!". 🤣
Aki meg ilyen marad, azt a többi ember gusztustalannak tartja. Jogosan.
68-aska szövegèt elkéne ásni.
67-esnek igaza van.
Én életemben nem láttam pl pasasoktól finnyássabb fajtát. Olyat pl aki azért nem eszi meg a húst mert csirke és nem disznó. Ugyan ez pepitában is. Fiútól persze. Nem kell itt acsarkodni senkire sem. Az emberek többsége igenis finnyás. Nem csak a lányok, a fiúk is.
Ja és Én vagyok a 61-eske.
#68 Finnyás vagyok, mert nem eszek meg valamit égettem? Még jó, hogy le is írtam, hogy nem dobom ki, hanem azt a kemény két milliméter égett részt lekaparom. Ó, mekkora pazarlás! Ó, mekkora katasztrófa!
Nem értem a gondolatmenetedet. Nem egészséges megenni azt, ami égett, egyébként.
De akkor te egyél égettet, romlottat, koszosat, mérgezőt, ami neked jól esik. Engem aztán nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!