Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?
Figyelt kérdés
Jó persze tudom a férfiaknál sem előnyös ez, de itt kifejezetten, a lányokra gondoltam, és azokat nem akarom számra venni akiknek ételallergiájuk is van... A vegánokat meg hagyjuk!2022. nov. 26. 14:58
11/90 anonim válasza:
Szerintem az gusztustalanabb ha valamit leerőszakolok a torkomon , hiába nem szeretem és kb azonnal visszahányom, de kinek mi. Nem értem mi köze bárkinek is hogy ki mit eszik meg vagy mit nem? A veganokkal mi a baj?
12/90 anonim válasza:
A 16 éves lányom olyan válogatós, hogy konkrétan nem tudom mitől marad életben...
13/90 anonim válasza:
#11.
A vegánokkal az a baj, hogy az ember mindenevő, tehát egyáltalán nem egészséges az, ahogyan ők étkeznek.
Ez magában még nem lenne gond, hiszen a saját testével mindenki azt csinál, amit akar, viszont a vegánok egy elég nagy része próbálja a környezetében élő embereket is "megtéríteni", ráadásul van, aki még a fejlődésben levő gyerekeit is vegán módon eteti.
Ez már azért elég gáz. Meg az is, hogy ma már egyes helyeken az számít menőnek, ha valaki válogat, meg éhezteti magát.
14/90 he84 válasza:
Én is válogatós vagyok nő létemre (mondjuk egy 10-es skálán hol 6-os, hol 7-es szinten, ez közepes körül mozog, tehát ettől még nem nagyon és nem is maximálisan) és akkor mi van? Senki nem direkt válogatós, hanem olyan az ízlése, hogy csak bizonyos kajákat szeret megenni. Mi értelme kényszerből megenni azt, amit a másik szeret? Semmi. Esetleg enyhe kínálás ritkán belefér, de a nagy esélyes nemet el kell fogadni, nem pedig megsértődni és elítélni ezért az adott illetőt. Nincs ebben semmi gusztustalan. Igaza van annak is, aki itt írta, hogy szomorú az is, hogy semmi empátia nincs azokban, akik elítélik és leszólják azokat, akik azért nem esznek többféle kaját, mert annyira nem bírják, hogy rosszul lesznek tőle és esetleg ki is hányják. Nem értem mi a csudáért kell elítélni ilyen alapján a másikat és távolságot tartani tőle? Talán fertőző, vagy egyéb más rosszat tesz vele magának és másoknak? Mindkettőre a válasz nem. Inkább az a gusztustalan, aki ilyen alapján elítél, lenéz másokat, na meg nevetséges is,... És ez rád is igaz kérdező, te is gusztustalanul állsz hozzá. Na meg nem értem, miért pont a lányoknál/nőknél? Mintha valami ürügy lenne a lányok/nők lenézéshez, vagy nem tudom,... És nem fogok én se enni mások miatt kényszerből olyat, amit nem szeretek. Aki ilyen alapján válogatja az embereket, az menjen a csudába, szánalmas az ilyen. Én szerencsére ilyennel még nem találkoztam soha sehol, remélem nem is fogok.
15/90 he84 válasza:
A vegán ügyben pedig nem jó az, ha valaki nem eszik húst rendszeresen, baj is lehet belőle. Na meg a térítés is,... Plusz "imádnivaló", hogy a vegánok, avagy vegetáriánusok mégis esznek halat és tojást, melyeknél arra hivatkoznak, hogy azok nem hús eredetűek. Jesszusom,... Igenis azok, pláne a hal, de a tojás is. Hisz nem növény a tojás és a fióka pont a tojásnak a sárga részéből fejlődik ki.
16/90 anonim válasza:
Szerintem meg az a szánalmas, aki nem eszik rendesen és még büszke is rá.
Én akkor is meg fogok enni mindent, ha ez a vegánoknak, meg a finnyás hisztinkáknak nem tetszik. Akinek meg baja van ezzel, az tehet egy szívességet.
17/90 anonim válasza:
Incel energiahullámokat érzek.
18/90 he84 válasza:
Nem szánalmas 16-os válaszoló. De gratuláció, ha te kényszerből is eszel ezt-azt, vagy ha nem is kényszerből, akkor sok mindent szeretsz. Annak könnyű ezt mondani, aki többfélét szeret enni, pláne ha kényszer nélkül. De úgy néz ki neked és az ilyeneknek nem gond az se, ha a másik kiköpi, esetleg rosszul lesz és hogy esetleg kényszer neki az ilyenek miatt, mint amilyen te vagy,... És az hogy valaki válogatós, nem egyenlő azzal, hogy nem eszik rendesen. Micsoda butaság ez,... Ez azt jelenti csakis, hogy kevesebb féle kaját eszik, de azokból is eleget eszik, csakis ezt jelenti, semmi többet.
19/90 anonim válasza:
Keressetek már rá a mindenevő szóra mert nem ugyanazt jelenti mint a ragadozó
20/90 anonim válasza:
Kedves moderátor, üzemeltető, törölted a kérdésemet a videóval, ami az egész tásadalom működesét megválaszolja. Mégis mikor veszed észre, mekkora a baj? Itt is egy egyszerű kérdésnél ugrik mindenki egymás torkának. Valaki nem szeret valamit, finnyás. És? Miért kéne erőszakkal a mi nézeteinkre kényszeríteni? Mert a magyar társadalom ezt teszi. Kontrollálni akar másokat. Azon kéne a válaszolóknak dolgoznia, hogy bennük milyen traumákat, érzéseket ébreszt, ha valaki nem úgy csinál valamit, ahogy ők azt megálmodják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!