Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?
#29.
Lehet, hogy te válogatsz, én viszont megeszek mindent. "Érdekes" módon soha nem volt ettől semmi bajom.
Az teljesen normális dolog, hogy az ételek között nem válogat az ember, az viszont elég nagy baj, ha valaki nem válogatja meg azt, hogy milyen társasággal veszi körbe magát.
Senki nem kényszerített titeket arra, hogy egyétek meg azt, amit nem akartok. Inkább ti csesztetitek azokat, akik nem finnyáskodnak.
Legfeljebb négy-öt olyan étellel találkoztam életem során, ami nem ízlett nekem, de ha más nincs, akkor ezeket az ételeket is megeszem. Ez a normális, ugyanis attól még nem válik mérgezővé az ennivaló, hogy nem jó az íze.
Ha valaki már ennyitől is rosszul lesz, akkor bizony vele van a baj és nem az ételekkel, meg nem a többi emberrel. Szomorú, hogy néhány helyen már az a ciki, ha valaki nem kényeskedik.
Részemről ennyi is volt. Még nézni is rossz azt, ahogy egyesek finnyáskodnak, ahelyett, hogy ennének.
Na, ez gusztustalan dolog. Enni viszont egyáltalán nem az.
Nekem! Én is lány vagyok! Az összes csoporttársam már az oviban finnyás volt, még a sültkrumplit sem ették meg. Én már ott mindent mindig megettem.
Suliban is ez megy fujj sóska, spenót, kiváncsi leszek ha csak pár ételre telne nekik nem ám meki meg ilyen szarok hanem pl, csak sóska meg spenót meg halat kéne enniük egy ideig vinnyognának azt megtanulnák hogy vagy esznek vagy éheznek! Nekem lesz gyerekem nem válogathat majd! Változatos, egészséges tápláló kajákat csinálok neki majd! Mekit elfelejtheti mert attól csúnya kövér lesz csak! Sok az elkényesztetett srác, fruska akiknek minden szart megvesznek és már nem becsülnek semmit!
Én is szeretem a hambit nem az hogy nem, de mindenből mértékkel eszek, főleg a cukrot kerülöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!