Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnak is gusztustalan dolog...

Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?

Figyelt kérdés
Jó persze tudom a férfiaknál sem előnyös ez, de itt kifejezetten, a lányokra gondoltam, és azokat nem akarom számra venni akiknek ételallergiájuk is van... A vegánokat meg hagyjuk!
2022. nov. 26. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
32%
Itt amúgy beakadt a piros gomb vagy mivan? Azért mert leírom hogy hús nélkül is lehet élni, nem kell megijedni, lehet enni továbbra is annak aki akar🤣
2022. nov. 26. 17:03
 32/90 anonim ***** válasza:
15%
Az nem egymásnak esés ha kulturáltan elmondja mindenki a véleményét az adott témában
2022. nov. 26. 17:04
 33/90 anonim ***** válasza:
51%

#29.

Lehet, hogy te válogatsz, én viszont megeszek mindent. "Érdekes" módon soha nem volt ettől semmi bajom.

Az teljesen normális dolog, hogy az ételek között nem válogat az ember, az viszont elég nagy baj, ha valaki nem válogatja meg azt, hogy milyen társasággal veszi körbe magát.

2022. nov. 26. 17:06
 34/90 he84 ***** válasza:
26%
Tehát ami nem igazán ízlik azt is megeszed 33-as válaszoló, vagy mi? Ha igen, az fura lehet. Örülj hogy nem volt tőle bajod sose, nekem viszont nagyon is baj, ha van valamilyen kaja, amiről tudom jól, hogy tuti nem szeretek, de a másik miatt meg kéne ennem kényszerből. Ráadásul kényszerből a nem ízlő kaját az ember még jobban fogja utálni, nem pedig esetleg szeretni. Hallottam hogy volt akit ugyanazzal tömtek gyerekkorában és végül a gyerek megutálta hosszú évekre azt a kaját, nem ette nagyon sokáig. Csak hogy tudd, az erőszak traumát okoz kaják terén is. Az hogy néha megkóstolok valamit, amit még soha, az belefér. Az emberben válogatást úgy értettem, hogy nem ez számít ki hány féle kaját eszik és az se kéne, hogy külsőre átlagos-e, vagy szebb-e. A belső a lényeges(ebb). És itt is a felszínesség, túl válogatásra gondoltam, hogy az nem jó. Én a kajáknál és az embereknél is nem nagyon, nem túlzottan válogatok, pláne emberek terén nem. Csak mert valaki nem szép, vagy helyes, nem jelenti azt, hogy rossz ember. A szépség, a helyesség nem egyenő azzal, hogy belül is tutira az. Ugyanígy nem attól kell megítélni így valakit, hogy hány féle kaját eszik, pláne ha így is rendesen eszik eleget és nem beteg emiatt se.
2022. nov. 26. 17:19
 35/90 anonim ***** válasza:
37%
#33 Jó neked, én a múltkor megpróbáltam megenni az olcsó sajtot mert mást jelenleg nem engedhetek meg magamnak, leerőszakoltam a torkomon, és 5 perc múlva rohantam a wc-re. Minden alkalommal ez van, mikor megpróbálok "nem finnyás lenni" és megenni valamit aminek amúgy a közelébe se mennék. Ilyenkor mit csináljak szerinted, meg mindenki más szerint aki azt írja hogy rohadjanak meg a "finnyás, válogatós emberek", nyeljem vissza a hányásomat? Vagy addig egyem és hányjam ki, amíg meg nem szeretem?
2022. nov. 26. 17:20
 36/90 anonim ***** válasza:
34%
Ne a pirosat nyomogassátok baszki, hanem válsszoljatok a kérdésre :D Elvileg éppen értelmes vitát folytatunk, tehát érveket kérek. Szerintetek mit kellene csinálnom ebben a helyzetben, az általam adott 2 opció közül? Vagy ha van más ötletetek azt is szívesen várom.
2022. nov. 26. 17:26
 37/90 anonim ***** válasza:
34%
Azt hiszem itt nem lehet értelmes vitát folytatni….:D csak a pirosakat nyomják , tudja a fene mi bántja őket azon hogy te nem eszel meg valamit
2022. nov. 26. 17:27
 38/90 anonim ***** válasza:
50%

Senki nem kényszerített titeket arra, hogy egyétek meg azt, amit nem akartok. Inkább ti csesztetitek azokat, akik nem finnyáskodnak.

Legfeljebb négy-öt olyan étellel találkoztam életem során, ami nem ízlett nekem, de ha más nincs, akkor ezeket az ételeket is megeszem. Ez a normális, ugyanis attól még nem válik mérgezővé az ennivaló, hogy nem jó az íze.

Ha valaki már ennyitől is rosszul lesz, akkor bizony vele van a baj és nem az ételekkel, meg nem a többi emberrel. Szomorú, hogy néhány helyen már az a ciki, ha valaki nem kényeskedik.

Részemről ennyi is volt. Még nézni is rossz azt, ahogy egyesek finnyáskodnak, ahelyett, hogy ennének.

Na, ez gusztustalan dolog. Enni viszont egyáltalán nem az.

2022. nov. 26. 17:34
 39/90 anonim ***** válasza:
32%
Ki cseszteti azokat akik mindent megesznek?
2022. nov. 26. 17:38
 40/90 anonim ***** válasza:
53%

Nekem! Én is lány vagyok! Az összes csoporttársam már az oviban finnyás volt, még a sültkrumplit sem ették meg. Én már ott mindent mindig megettem.

Suliban is ez megy fujj sóska, spenót, kiváncsi leszek ha csak pár ételre telne nekik nem ám meki meg ilyen szarok hanem pl, csak sóska meg spenót meg halat kéne enniük egy ideig vinnyognának azt megtanulnák hogy vagy esznek vagy éheznek! Nekem lesz gyerekem nem válogathat majd! Változatos, egészséges tápláló kajákat csinálok neki majd! Mekit elfelejtheti mert attól csúnya kövér lesz csak! Sok az elkényesztetett srác, fruska akiknek minden szart megvesznek és már nem becsülnek semmit!

Én is szeretem a hambit nem az hogy nem, de mindenből mértékkel eszek, főleg a cukrot kerülöm!

2022. nov. 26. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!