Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?
"Ki cseszteti azokat akik mindent megesznek?"
Például már a második válasz is ilyen.
("Inkább az a gusztustalan ha mindent megeszik")
Kész röhej.
Még mindig várom a választ a #35-ös kommentben feltett kérdésemre. De mivel egy sem érkezett, kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy nem tudtok ellenérveket felmutatni, vagy érdemben reagálni. Csak azt nyomjátok, hogy "márpedig meg KELL enni mindent!!" de arra már nem tudtok mit mondani, mikor valaki fizikailag képtelen erre. Márpedig s legtöbb ember akit szidtok képtelen rá. Szomorú :/
#40 Előre sajnálom a gyereked, komoly traumákkal és étkezési zavarokkal fog felnőni. Már most elb*szódott az élete, pedig még meg sem született.
#43.
Pont ezt nevezik hisztinek.
Megfogod a kaját, beleharapsz és lenyeled. Megeszed ugyanúgy, mint mindenki más. Mi ezen a képtelenség?
"#40 Előre sajnálom a gyereked, komoly traumákkal és étkezési zavarokkal fog felnőni."
Nem a 40. válaszoló vagyok, de én meg inkább azokat a gyerekeket sajnálom, akik Mekis kaján nőnek fel, vagy akiknek nincs mit enniük. Én soha életemben nem válogattam és "érdekes" módon nincs evészavarom.
"Mármint én meg senkit nem hallottam csesztetni azért mert megeszik mindent."
Téged nem érint ez a probléma, mert te a finnyás "menők" közé tartozol. Engem viszont elég sokszor neveztek már "konyhamalacnak" meg "zabagépnek".
Pedig nem velem van a probléma.
#47.
Még mindig nem az a normális, ha valaki annyitól is elhányja magát, hogy nem ízlik neki az étel.
Az ilyen emberek régen elég hamar éhen haltak, ugyanis nem mindig lehetett ám válogatni. Voltak idők, amikor még örültek az emberek, ha volt mit enniük, bármi is volt az.
Az élőlények normális esetben úgy vannak összerakva, hogy mindent elfogyasszanak, ami számukra ehető. Akinél ez nem így működik, azzal valami nincs rendben.
Az pedig teljesen érthető, hogy taszítja a többséget az, ami nem normális, hanem rendellenes dolog. Nem véletlenül undorodnak ennyire sokan a finnyáskodástól.
Nem azokkal van a baj, akik megesznek mindent. Az ilyen emberek szervezete működik egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!