A válogatós pasik találhatnak nőt??
Ez a válogatósság is szubjektív. Én nő vagyok úgy válaszolok. Nagyon kevés típus jött be, tehát nagyon kevés karakter tetszik arcban, és akkor még hozzá kéne passzolni a belsőnek is.
Barátom szintén ilyen ember. Szerintem nagyon helyes, de volt olyan ismerősöm, aki szerint én a "nyomikra" bukom (kedves mi?).
Lassan 30 évesek voltunk amikor találkoztunk. Szerintem előttem nem nagyon volt barátnője. Nem vagyok külsőre egy nagy dolog, de neki az ilyen szemű, hajú, mentalitású stb nők jönnek be, mint én. Egyszer mondta, hogy pl a szőke haj egyáltalán nem jön be neki és ilyen hajú nővel nem is tudna együtt lenni.
Ez furának tűnhet az itteni nagy elfogadó brigádnak, de szerintem teljesen természetes, hogy igények léteznek.
Én is próbálkoztam olyan külsejű emberrel együtt lenni, aki nem jött be annyira, de egyszerűen nem ment. Minek erőltessem akkor, ez vele szemben is kicseszés.
Előző vagyok ezzel teljesen egyetértek:
De amikor egy kákabélű/igénytelenül elhízott, mind külsejére, mind belső értékeire igénytelen férfi fitymálja le azokat az átlagosan csinos és intelligens nőket, akiket ő az életben nem kapna meg, az bicskanyitogató jelenség.
Barátom öccse nagyon elhízott és mindig gyönyörű, vékony barátnői vannak, ami nem gond! Viszont mindig megjegyzést tesz a nők alakjára, ha nem leég vékonyak. Válogasson és legyenek igényei, de ez nagyon gáz szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!