Másnak is gusztustalan dolog ha egy lány túlságosan válogatós kaják terén?
Gratulálok, moderátor... Ja, nem, inkább sajnálom, hogy te is csak a polgárpukkasztást szereted. Ezt finanszírozza a Fidesz. És ehhez a narrativához sok beteg tud kapcsolódni, mint látható.
De ebből élsz. Ezért nem ítélkezem. Viszont másból is lehetne, ami tényleg a társadalom előremenetelét szolgálná.
Én a háborún kívül szeretnék válaszolni.
Nem mondanám magam kifejezetten válogatósnak, de vannak ételek, amiket nem eszek meg. Most három dologra tudok gondolni, pörkölt, gomba és májkrém. A többi ételt többé-kevésbé szeretem, megeszem. De pl vendégségben, ha pörkölt van, akkor én köszönöm, nem kérek, eszek mást, úgyis szokott lenni több fogás, éhen nem maradok, képtelenség, hogy csak olyan étel legyen, amit nem szeretek. Ha meg úgy van és valahol egy étel van (vagy mondjuk étteremben nem volt pontos, hogy mi van az ételben és azt rendeltem), amiben van gomba, akkor én azt kiválogatom és kész. Nem hiszem, hogy akkora katasztrófa, hogy azt az egy összetevőt nem eszem meg.
És soha nem mondtam senkire, hogy undorító, hogy mindent, vagy X dolgot megeszik. Bár mondjuk szerintem egy értelmes ember sem. De tényleg nem azt kellene nézni, hogy ki mit eszik meg, nem neked árt.
(Zárójelesen: engem már azért is megszóltak, mert laktózmentes tejet iszom, abból kérem a kávét egy kávézóban. Laktózérzékeny vagyok, nem divatból csinálom. Erre is az emberek fele csak a szemét forgatja. Annyian nem képesek megérteni, hogy rosszul leszek tőle, és azt hiszik, hogy csak finnyás vagyok. Bár ez egy kicsit már off-topic, bocsánat.)
#57.
"Az gusztustalan hogy MINDENT is megesztek ami elétek kerül"
Sajnálom, de ez a normális.
Pont hogy az a gusztustalan, ahogyan a hozzád hasonlóak sírva- picsogva turkálnak az ételben ahelyett, hogy ennének.
Ezt nevezik az életképtelenség magas fokának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!