Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Étkezdében dolgozom, egyes...

Étkezdében dolgozom, egyes kollégáim az utóbbi időben rendszeresen kikukázzák és hazaviszik a visszaválható flakonokat és dobozokat a szemétből. Jelentsem a menedzsernek?

Figyelt kérdés

A helyszín Hollandia, egyetemi étkezde, mosogatóként dolgozom. Nemrég bevezették, hogy már nemcsak az italos flakonok, hanem a dobozok is visszaválthatóak a boltban. És a flakonokból is már több váltható vissza, mint azelőtt. Van egy kollégám, akit amúgy ki nem állok, mentálisan sincs rendben. Úgy 2 hónapja elkezdte azt, hogy az üres flakonokat és dobozokat összeszedegeti a szelektív kukából, meg a rendes kukából is, amit az egyetemisták véletlenül odadobnak. Majd egy másik kolléga is elkezdte, amikor ő elment szabadságra. És most jött egy újabb kolléga, akinek szintén szokása. A kiállhatatlan kolléga most fog visszajönni a szabiról.

A lényeg, hogy engem marhára irritál a dolog. Egyrészt azért, mert az egyetemisták símán láthatják, és el tudom képzelni, miket gondolhatnak rólunk, mosogatókról. Másrészt pedig, ha a problémás kolléga visszajön, esélyes, hogy majd konfliktusai lesznek a másik kettővel, mert hogy ő az összes flakont és dobozt magának akarja majd. Szemétség lenne, ha jelenteném a dolgot?

2023. szept. 10. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, beköpted már végre azt a szerencsétlent, vagy még egy pár hétig rugózól a témán?
2023. szept. 16. 13:50
 42/70 A kérdező kommentje:
41: Csütörtökön jött vissza a vakációjáról. Még nem akartam, gondoltam várok pár napot. Mindenesetre a köztes időben jött kollégával már konfliktusba keveredett valami miatt.
2023. szept. 16. 15:37
 43/70 anonim ***** válasza:
55%
Ne avatkozz mások életébe. Semmit aem tudsz róluk. Nem milliomosok, élni akarnak.
2023. szept. 16. 17:35
 44/70 A kérdező kommentje:
43: Ez a bizonyos kollégám pont, hogy azt állítja magáról, ahogy írtam fentebb.
2023. szept. 16. 18:13
 45/70 anonim ***** válasza:
27%
Kamu
2023. szept. 16. 18:52
 46/70 A kérdező kommentje:
45: Mármint micsoda? Mert a kérdésem nem az. Nem tartozom a trollok közé.
2023. szept. 16. 19:01
 47/70 anonim ***** válasza:
72%

Van amúgy emberekben egy mentális betegség forma, kb. mánia, hogy nagyon rá tudnak fókuszálni jelentéktelen dolgokra. Szokta kísérni depresszió és utána újra indul.

Két nagy dudás soha nem fér meg egy csárdában.

2023. szept. 21. 00:19
 48/70 A kérdező kommentje:
47: Ezt most mire vagy kire írod?
2023. szept. 21. 07:46
 49/70 anonim ***** válasza:
67%

Nem érzed, mennyire kicsinyes, pitiáner dolog hogy ezen rugózol?

Rajtad kívül szerintem senkit nem érdekel, mit szed ki a kollégád a kukából. Az egyetemistákat főleg nem. "Gratulálok" azoknak a külföldön dolgozó magyaroknak, akik ott is szépen bemutatkoznak, milyen kiállhatatlan, mások alá rakó suttyók tudnak lenni. Az ilyen besugó, gáncsoskodó, összeférhetetlen, kifúrós, felnyomós hozzáállást kellene szégyelni.

2023. szept. 23. 20:09
 50/70 A kérdező kommentje:
49: Egy másik kollégámat is érdekli amúgy. És támogatná azt, hogy jelentsem a dolgot.
2023. szept. 24. 11:15
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!