Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Étkezdében dolgozom, egyes...

Étkezdében dolgozom, egyes kollégáim az utóbbi időben rendszeresen kikukázzák és hazaviszik a visszaválható flakonokat és dobozokat a szemétből. Jelentsem a menedzsernek?

Figyelt kérdés

A helyszín Hollandia, egyetemi étkezde, mosogatóként dolgozom. Nemrég bevezették, hogy már nemcsak az italos flakonok, hanem a dobozok is visszaválthatóak a boltban. És a flakonokból is már több váltható vissza, mint azelőtt. Van egy kollégám, akit amúgy ki nem állok, mentálisan sincs rendben. Úgy 2 hónapja elkezdte azt, hogy az üres flakonokat és dobozokat összeszedegeti a szelektív kukából, meg a rendes kukából is, amit az egyetemisták véletlenül odadobnak. Majd egy másik kolléga is elkezdte, amikor ő elment szabadságra. És most jött egy újabb kolléga, akinek szintén szokása. A kiállhatatlan kolléga most fog visszajönni a szabiról.

A lényeg, hogy engem marhára irritál a dolog. Egyrészt azért, mert az egyetemisták símán láthatják, és el tudom képzelni, miket gondolhatnak rólunk, mosogatókról. Másrészt pedig, ha a problémás kolléga visszajön, esélyes, hogy majd konfliktusai lesznek a másik kettővel, mert hogy ő az összes flakont és dobozt magának akarja majd. Szemétség lenne, ha jelenteném a dolgot?

2023. szept. 10. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 A kérdező kommentje:
Gondolom, ezt olvasva sokan csodálkoznak, hogy Bezzegnyugat lakói közt is vannak, akik üres üvegek visszaváltására vannak szorulva. Nos, én is le vagyok döbbenve.
2023. szept. 10. 22:47
 2/65 anonim ***** válasza:
81%

Szemétség lenne.

A kukázás nagyszerű sport, hobbi és életforma, amit akár társasan is lehet űzni.

https://www.youtube.com/watch?v=4UBnBceDiaU

2023. szept. 10. 23:18
 3/65 anonim ***** válasza:
90%

Ne jelentsd, minek?

Nekem is van olyan kollégám aki kólás dobozokat összegyűjti, ha ő ettől boldog csinálja.

Van aki a csapos kólát issza pedig nem szabadna.

Szóltam neki de látszik rajta, hogy olyan szinten cukorfüggő nem tudja megállni.

Most annyit nem ér az egész, hogy felnyomjam.

Többiek meg ha összevesznek az az ő dolguk nem kell belefolyni, majd megoldják maguknak de az is lehet semmi gond sem lesz.

2023. szept. 10. 23:34
 4/65 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell bemutatni a hollandoknak ezt a magyaros besúgó patkány mentalitást...
2023. szept. 10. 23:43
 5/65 A kérdező kommentje:

4: Az általam utált kolléga is kavarászik rólam, valótlan dolgokat.

És mi a helyzet a dolog azon részével, hogy az egyetemisták és a betérő vendégek mit gondolhatnak rólunk eme három kolléga miatt?

2023. szept. 10. 23:56
 6/65 anonim ***** válasza:
97%
Emberek többsége saját dolgával van elfoglalva nem azzal, hogy pálcát törjön mások felett.
2023. szept. 11. 00:03
 7/65 anonim ***** válasza:
85%
A végén meg is dícsèrnék mert környezetvédő.
2023. szept. 11. 00:39
 8/65 anonim ***** válasza:
84%

A főnök helyében én megdicsérném azt az alkalmazottat, mert annyival kevesebb szemetünk lesz.

Téged meg úgy kirúgnálak, hogy lábad sem éri a földet. A cégnél mindenki előtt jelenteném be, hogy te spicli vagy, ezért nem tartok igényt a munkádra.

2023. szept. 11. 01:42
 9/65 anonim ***** válasza:
90%
#4: tévedsz. Mint a Kérdező #5-ös válaszából is kiderült, ez inkább az óvodás, "de ő is csinálja" mentalitás.
2023. szept. 11. 07:07
 10/65 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk (Németország) is van, aki gyűjti a flakonokat. Mi félre is raktuk neki, amikor szabadságon volt. Szerintem jó ötlet. Amúgy te szívesen dugnád azokat az egyetemistákat?! Vagy miért érdekel a véleményük?
2023. szept. 11. 08:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!