Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kibeszélitek a kövér kollégáit...

Kibeszélitek a kövér kollégáitokat?

Figyelt kérdés
Van nálunk most egy nagyon kövér srác, lehet vagy 200kg. Én nem szeretek kibeszélni senkit, de a múltkor hallottam ahogy mások a konyhában róla beszéltek és elég bántó módon. Annyira sajnálom szegényt.. De kíváncsi lettem, ez mennyire jellemző máshol?

tegnap 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy beszelem ki, nem vagyok rossz ,bunkó paraszt. Mint a mai emberek 90% a. Egyrészt nem tehet róla sok esetben az ember ha kövér és ha tehetet róla akkor az másnak miért fáj? 2025 van és egyre rosszabb lesz az emberi faj. Csak a kibeszélés meg az ítélkezés megy. Kicsit próbáljátok a másik helyébe képzelni magatokat! Nektek hogy esne, ha bármi miatt is megszólnának titeket? És hogy csak a háta mögött beszéltek? Na igen tipikus féreg magyar szokás. Tisztelet a kivételnek!
tegnap 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az országban kifejezetten jelen van a "nyuszika jelenség". Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs rajta sapka, akkor meg az.
tegnap 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2 így van jó lenne már megszuntetni ezt
tegnap 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem kedvelem, mikor valaki a kinézete végett van kibeszélve, kinevetve. Lehet, hogy valaki nem is róla, hogy kövér okozhatja betegség is és legtöbbször a kövér embert, is megviseli lelkileg is, hogy úgy néz ki, ahogy.

Igen, sok esetben kivannak beszélve, megjegyzés van rájuk téve. Holott szinte nincs olyan ember, akire ne lehetne valami megjegyzést tenni akár külső, belső tulajdonság végett.

tegnap 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki ki van beszélve, aki csak kilép az ajtón. Igen szép, amikor egy szintén nagydarab kollega dagadtozza le az ugyan olyan testalkatú kollegát.

Sőt, nálunk az is általános, hogy éppen porig alázza az illetőt, majd amikor megérkezik, akkor a nyakába ugrik.

Az is gyakori, hogy akármit mondasz, azt kiszínezik, felturbózzák és vihognak rajta. Emiatt pont valamelyik nap volt egy csúnya összezörrenésem egy rosszindulatú kollegával. Megmondtam neki, hogy f*sznak kérdez bármit is, ha nem érdekli a válasz és csak röhögnek mindenkin a kedves "barátaival"? Nyilván mêg én voltam a bunkó🤨

tegnap 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Dedó szint...
tegnap 22:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig találnak valami okot, ami miatt lehet csámcsogni a másikon.

És pont legmegkeseredettebb emberek csinálják ezt.

Az én munkahelyemen van egy csaj, aki csak másokat tud kibeszélni, ha nem éppen magáról beszél. Persze mindenki hülye, ronda, traumatizált. Közben pedig neki vannak a legnagyobb feldolgozatlan traumái, évek óta nem talált egy normális pasit sem, persze minden pasi idióta a környéken.

Egy másik fickó pedig órákkal munkakaezdés előtt bejön és vihog, pletykál a dohányzóban. Jópárszor elszólta magát, hogy boldogtalan az asszonyával, mindig veszekednek, ezért inkább itt bánt másokat, ha már őt is bántják otthon....

Persze van a párkapcsolati tanácsadó, aki szerint neki tökéletes a kapcsolata, mindenki másnak sz*r. Csak éppen ha ő nincs bent, akkor a barátja flörtöl több lánnyal is.

tegnap 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is mindenkit kibeszélnek,főleg engem.

Negyven éves vagyok,de fiatalabbnak nézek ki,nem piperkőc módon,de adok magamra.A legjobb,hogy az egymást nyalók,ugyanúgy kibeszélik egymást.Nem vagyok szent,se különösebben jó ember,de nem suoktam senkit bántani csak úgy.Amikor próbálnak kicsinálni,akkor nem hagyom magam.De itt mindig ez ment,mielőtt idekerültem volna.És akik pofáznak,azok semmivel se külömbek,csak azt hiszik magukról.Egész életemben hallgattam magamról a negatív jelzőket,ezért nem szólok meg senkit.Meg amúgy se olyan a természetem,nem okoz örömet mások szapulása.

Sok a bunkó,rosszindulatú ember.

tegnap 22:32
 9/11 Katona Dius ***** válasza:
100%
Nálunk két nagyon kövér kolléga van. Kibeszélni nem szoktuk őket, de az egyiket kedveljük, a másikat mindenki rühelli. Bár jelen esetben nem a súlyuk miatt, hanem a személyiségük miatt. Az egyik dolgos, kedves nő, őt mindenki szereti. A másik egy áskálódó, buta, munkakerülő nő. Ő nem közkedvenc.
tegnap 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

1

Kiveszett már az empátia az emberekből, sajnos

tegnap 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!