Azért nem törődnek velem a munkatársaim,mert kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Mikor én keresem őket normálisak, de amúgy ennyi. A többiek meg állandóan egymás ... Nyalják.
Kicsit már feladtam a próbálkozást.
N
2021. ápr. 15. 18:18
1/6 anonim válasza:
Ha nem régóta vagy ott, nem fognak tudni egyből befogadni, hiszen újonc vagy ott.
Először neked kell kezdeményezni nyilván, de ha már régóta vagy ott, akkor munkatársi szintnél nem érdemes feljebb lépni.
2/6 anonim válasza:
Engem is kirekesztenek a "kollégák", szerencsére lesz@rom, de azért mélyen belül fáj egy kicsit
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem. 1000 más oka lehet, kevés az infó
4/6 anonim válasza:
ha van kedved barátkozni még írj
5/6 anonim válasza:
nem hiszem. szerintem lehet hogy egyszerűen nincs közös beszédtémátok. rengeteg oka lehet
6/6 anonim válasza:
Nyugi, én vékony lány vagyok, és rajtam is átnéz a kollégáim többsége. Ne törődj velük sztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!