Álláshirdetőt mennyire zavarja, hogy a jelentkező dagadt? Zavarna titeket ha kövér kollégátok lenne?
1 hónapra mennék dolgozni suli előtt, találtam magamnak 3 lehetőséget, mind sofőr-futár mondjuk 5 év tapasztalattal, nekem meg van 1.5 év... mindegy is.
Írja, hogy fényképes önéletrajzzal jelentkezzek. Eddigi tapasztalataim szerint mint a nők mint általában mindenki a kinézetem miatt vett komolytalannak, mivel kövér vagyok és szemüveges, nem mellesleg fiatal arcvonalaim vannak, egy átlagos 13-14 évesnek nézek ki.
Szerintetek mint emberek, merjek jelentkezni ? Nem szeretem ha elutasítanak, frusztrál.
Mi a véleményetek egy kövér kollégáról? Tipikus előítélet, hogy bűzlünk mi kövérek, és buták vagyunk ( nem tudom eldönteni magamról, hogy az vagyok e iq-m: 101 ,de nem jelent az semmit.)
nekem nincs bajom a kövér munkatársakkal. volt egy olyan aki alapvetően nem volt túl eszes, de a munkájában nem volt párja.
Van ahol nézik, hogy kövér-e valaki, de az a hely olyan is.
Próbáld meg a munkát. " Csak " erősíteni fog téged az esetleges elutasítás. Úgy gondolom edzetté válunk, és megtanuljuk mi az amivel kell foglalkozni, és mivel nem. Azt is írhatnám : az élet nem habostorta.
Van olyan állás ahol a külső a fontosabb.
Utána jöhet a szakképesítés, és a tudás.
( rehabilitált emberkékkel dolgozom együtt. még ott is megszólják egymást. Kövér, erős szemügetet visel stb )
Én spec kifejezetten csípem a kövér emberkéket, nagyrészt mind jókedélyű, jó humorú, sokat lehet velük nevetni.
Vannak természetesen munkakörök, ahol valóban számít a megjelenés, de amit te írsz, az pont nem olyan.
Ott az ápoltság lehet inkább nagyon fontos.
Kövér emberkékből van pár a melohelyemen. Legtöbbnek van humorérzéke, vidám, mosolycós.
Nem kizárt azért az, hogy belül fel tudna robbanni a dühtől.
Ezt is ki lehet sejteni ha mást érez, mint amit mutat.
Voltak kövér munkatársaim...a nők általában nem dolgoztak. Telefonoztak, eljárkáltak, eltűntek mindig valahova. Flegma, bunkó, beképzelt pitsák voltak.
Kövér pasi munkatársakkal nem volt még gondom.
A legtöbb sofőr amúgy duci szokott lenni. Tehát nem hiszem, hogy az alkatod olyan kizáró ok lenne.
Mert rajtad kívül mindenki imádja az elutasítást... istenem...
Ha zavar, hogy dagadt vagy, fogyj le! Mert úgy látom, itt csak téged zavar a kinézeted.
Aztaaaa 2 éve is féltem jelentezni dolgozni, azóta végeztem a sulival és dolgoztam 2 helyen, ki is rúgtak.
Jó így visszaolvasni, hogy mikor kezdtem el lezülleni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!