Mire jó az ha egy vékony lány ismerősöm elkezdi mellettem mondani hogy jajj ő milyen dagadt, milyen nagy hasa van?
Miért csinálja ezt? Elvileg a barátom. Én dagadt vagyok, ő meg van vagy 50 kiló és nem először fordult már elő hogy amikor talakoztunk elkezdett ilyeneket mondani, hogy ő milyen dagadt. Most ezzel azt akarja elérni hogy szarul érezzem magam?
Már más vékony ember is mondta ezt előttem. Mire jó ez nekik?
Azt várja, hogy azt mondd neki, hogy jaj, dehogy vagy dagadt, tök csinos vagy, nagyon sovány, stb.
És akkor az önbizalmuk a fellegekben jár, hogy ők milyen fantasztikusak.
De ilyeneket nem barátnő előtt meg hasonló szituban szoktak csinálni, mert akkor az nem barátnő.
Nem foglalkozik azzal, hogy neked hogy esik.
A lényeg, hogy ő legyen dicsérve.
Ezért is kétséges, hogy tényleg barátnő-e?
Egyébként ilyenekről én is hallottam már.
Sőt, olyat is, hogy az ilyen csajok szándékosan kicsit ducibb barátnőt választanak maguknak, hogy ők "csinosabbnak" látszanak mellettük.
De nem érted, hogy ez egy betegség? Nem fogja fel, hogy ő nem kövér, hanem ez a rögeszméje.
Ex-anorexiásként hadd tudjam már légyszi jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!