Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire jó az ha egy vékony lány...

Mire jó az ha egy vékony lány ismerősöm elkezdi mellettem mondani hogy jajj ő milyen dagadt, milyen nagy hasa van?

Figyelt kérdés

Miért csinálja ezt? Elvileg a barátom. Én dagadt vagyok, ő meg van vagy 50 kiló és nem először fordult már elő hogy amikor talakoztunk elkezdett ilyeneket mondani, hogy ő milyen dagadt. Most ezzel azt akarja elérni hogy szarul érezzem magam?

Már más vékony ember is mondta ezt előttem. Mire jó ez nekik?

2017. jún. 11. 21:35
1 2 3
 21/27 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Dicséretet vár, hogy jaj nem is vagy kövér. Meg hogy szarul is érezd magad. De egy helyreigazító pofon biztos magához téríti. :D
2017. jún. 12. 12:57
 22/27 A kérdező kommentje:

De jó hogy ennyi orvos van itt gyakorikérdéseken. :D

Imádom azokat is akik gyűlölnek valakit azért mert nem 50 kiló. (Betegség miatt híztam meg, nem azért mert zabálok meg lusta vagyok, amúgysem vagyok 100 kiló)

Bezzeg ha én mondanám hogy pl jajj olyan kevés hajam van egy olyan embernek akinek tényleg kevés haja van akkor én lennék a szar... de így én vagyok a hibás, gratulálok mindenkinek ehhez a logikához. :D

Nem bántani akarom, csak tényleg érdekelne hogy ő akar e engem ezzel direkt olyan helyzetbe hozni hogy kellemetlenül érezzem magamat? Vagy nem veszi észre? Azért írtam ide, hátha mással is történt már ilyen és tud válaszolni. Egyébként ha meg anorexiás lenne akkor is miért kell állandóan ezt mondania hogy ő milyen dagadt? Tényleg nem értem, bár mondom hogy biztos hogy nem anorexiás... Bár az itt jelen lévő orvosok biztosan jobban tudják így monitoron keresztül... Volt már olyan is hogy akin tényleg volt egy kis felesleg, de azért vékonyabb volt mint én és ő is állandóan mondogatta meg mutogatta a hasát hogy jajj nézzem már mekkora.

Én se kezdem el mondani magamra hogy pl de ragyás a bőröm(mert mondjuk épp van rajta 1 db pattanás) olyan ember mellett akinek tényleg csúnya a bőre. Ez ugyanolyan dolog.

Arra is gondoltam hogy legközelebb megkérdezem hogy direkt csinálja e ezt?

2017. jún. 12. 18:30
 23/27 A kérdező kommentje:
Neked meg kicsi a kukid, ezért más kárán élvezkedsz, sokkal jobb dolog. :D
2017. jún. 12. 18:58
 24/27 anonim ***** válasza:
Elolvastad a testképzavaros cikkeket? Ráismertél a jelekből az ismerősödre, vagy nem? Én a kérdés alapján találtam a cikkeknek megfelelő tüneteket, tehát esélyesnek tartom - feltéve, ha pontosan fogalmaztad meg a helyzetet -, hogy ez állhat a háttérben. Nem akarod elfogadni ezt a variációt? Ragaszkodni akarsz ahhoz, hogy veled akar kicseszni? Tégy úgy, ahogy akarsz, szerintem viszont nem ez a helyzet. Ismerek hasonlókat, ők sem szívatásból mondják, hogy kövérek, bár értetlenül állok a panaszaik előtt, mert nincs rajtuk felesleg, de nem piszkálom őket, mert valószínűleg nekik is ez a bajuk, sőt, ismerek olyat, aki ezt tudja is magáról és szakemberhez jár.
2017. jún. 12. 21:08
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Tegnap bomba alakú kolleganőm aki 50 kg ruhástul fogdosta a hasán a bőrt, hogy jaj de kövèr vagyoook meg ilyenek ès ezen nevetgèl..

Ezt azèrt csinálja hogy èn 65 kg-al szarul èrezzem magam...

Az ilyeneken tènyleg csak egy pofánverès segítene.

2017. jún. 13. 07:17
 26/27 A kérdező kommentje:

Aki anorexiás és tényleg azt hiszi magáról hogy dagadt szerintem nem fog felvenni testhez simuló miniruhát. Legalábbis én soha nem vennék fel, akkor gondolom hogy aki dagadtnak látja magát az sem, mivel egy ilyen ruha kiadja az alakját. Amit néztem műsort anorexiás nőkről rajtuk farmer volt meg bővebb póló és mondták is hogy azért hordanak ilyen ruhát mert takarja az alakjukat.

Meg nem úgy viselkedik egyébként mintha szégyellné a testét. Én amikor vékonyabb voltam akkor sem mentem volna bikinibe strandra, ő viszont mindig megy és nem az jön le hogy baja lenne a saját testével. Csak nekem szokta mondani ezt.

2017. jún. 13. 09:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek testképzavarral, ők simán felveszik a testhez simuló ruhát is, így is folyamatosan beszélik, hogy rajtuk mennyi felesleg van, és nem azért, hogy másokat ezzel húzzanak, mert nem olyanoknak mondják, akik tényleg kövérek.
2017. jún. 13. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!