Mire jó az ha egy vékony lány ismerősöm elkezdi mellettem mondani hogy jajj ő milyen dagadt, milyen nagy hasa van?
Miért csinálja ezt? Elvileg a barátom. Én dagadt vagyok, ő meg van vagy 50 kiló és nem először fordult már elő hogy amikor talakoztunk elkezdett ilyeneket mondani, hogy ő milyen dagadt. Most ezzel azt akarja elérni hogy szarul érezzem magam?
Már más vékony ember is mondta ezt előttem. Mire jó ez nekik?
Még én vagyok a szar. Gratulálok. Nem vagyok irigy, csak nem értem ezt. Örülök hogy jól néz ki, bár nekem jobban tetszett amikor nem volt ennyire vékony.(Arányosan volt nagyobb mindenhol).
Miért lennék irigy azért ha a BARÁTOM jól vagy jobban néz ki mint én?
Csomó vèkony csak van aki nincs 50 kg de rinyál hogy kövèr..
Èn meg 70el megkèrdeztem ezeket hogyha magad kövèrnek látod pl 45 kilosan rólam mit gondolsz?
Erre mindig buta válaszok: te nem is vagy kövèr, neked ez áll jól, te ilyen alkat vagy stb
Azèrt csinálják hogy te rosszul èrezd magad + megdicsèrd hogy neeem te gyönyörű modellalkat vagy..
Ezeket az embereket kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!