Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire jó az ha egy vékony lány...

Mire jó az ha egy vékony lány ismerősöm elkezdi mellettem mondani hogy jajj ő milyen dagadt, milyen nagy hasa van?

Figyelt kérdés

Miért csinálja ezt? Elvileg a barátom. Én dagadt vagyok, ő meg van vagy 50 kiló és nem először fordult már elő hogy amikor talakoztunk elkezdett ilyeneket mondani, hogy ő milyen dagadt. Most ezzel azt akarja elérni hogy szarul érezzem magam?

Már más vékony ember is mondta ezt előttem. Mire jó ez nekik?

2017. jún. 11. 21:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Aha, és aki anorexiás nem bírja befogni? Vagy mi? Nem tudtam hogy ez is a bezegséghez tartozik. Amúgy nem anorexiás, mert normálisan eszik, csak sokat dolgozik ami miatt lefogyott.
2017. jún. 11. 21:59
 12/27 anonim ***** válasza:
53%
Jó ha téged ez ennyire zavar meg irigykedsz, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, oszt csókolom. Erre mit lehet írni?
2017. jún. 11. 22:01
 13/27 A kérdező kommentje:

Még én vagyok a szar. Gratulálok. Nem vagyok irigy, csak nem értem ezt. Örülök hogy jól néz ki, bár nekem jobban tetszett amikor nem volt ennyire vékony.(Arányosan volt nagyobb mindenhol).

Miért lennék irigy azért ha a BARÁTOM jól vagy jobban néz ki mint én?

2017. jún. 11. 22:16
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Csomó vèkony csak van aki nincs 50 kg de rinyál hogy kövèr..

Èn meg 70el megkèrdeztem ezeket hogyha magad kövèrnek látod pl 45 kilosan rólam mit gondolsz?

Erre mindig buta válaszok: te nem is vagy kövèr, neked ez áll jól, te ilyen alkat vagy stb

Azèrt csinálják hogy te rosszul èrezd magad + megdicsèrd hogy neeem te gyönyörű modellalkat vagy..

Ezeket az embereket kerüld.

2017. jún. 11. 23:23
 15/27 anonim ***** válasza:
csaj*
2017. jún. 11. 23:25
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
a dagadtaknak semmit nem lehet mondani mindenen besertodnek, ezert kerulom oket, am se vmi szep latvany egy ket labon jaro beszelo koca.
2017. jún. 12. 10:01
 17/27 anonim ***** válasza:
Csak sajnálkozást meg bókokat hajkurászik. Mert tudja, hogy tőled úgyis megkapja, mert te tényleg nagyobb darab vagy.
2017. jún. 12. 10:32
 18/27 anonim ***** válasza:
2017. jún. 12. 10:51
 19/27 anonim ***** válasza:
2017. jún. 12. 10:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja es attol, hogy eszik normalisan, meg lehet etkezesi zavara. Ha tudsz angolul, olvasd el: [link]
2017. jún. 12. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!