Hurkás babátokra is szokták mondani hogy dagadt? Már nagyon idegesít.
Kisfiam is ennyi kg volt 5 hónaposan.
Egyáltalán nem volt kövér, most 10 hónapos és 9kg, 72 cm.
Nyugodj meg, most már nem fog annyit gyarapodni a súlya.
Egyébként honnan veszik a bátorságot más babáját le "dagadtozni".
Mindenki a saját háza táján sepregessen!!!
Szió.Tudom miről beszélsz, én kisfiam is sokat lekövérezték, de csak kinevettem őket, nem érdekelt, mert tudtam, hogy rendes ételekkel etetem.Míg csak volt tejem szoptatta, utána jött a hozzátáplálás és próbáltam nem hízlaló ételeket adni neki,inni is csak vizet iszik.3200g-al született, de mindig is több volt a súlya az átlagnál, viszont ennek ellenére ügyes baba, 8 hónaposan már kapaszkodva , ment, 10 és fél hósan tette meg első lépéseit és 11 hónapos kora óta megy egyedül, a kis HURKÁIN:)
Most lesz 13 hónapos 10-én, 12,5 kg és 80 cm, ennek ellenére egész nap szalad, le sem áll , írtó jopofa gyerek, viszont most már én sem nyelem le , ha megszólják, hogy, hú de kövér gyerek...
Igen kicsit tényleg pocakos, meg pufi az arca, de sajnos kiderűlt, hogy beteg és szteroiddal kezelik, aminek sajnos ez a következménye és már én sem tudok nevetni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!