Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kövér emberként esélyem sem...

Kövér emberként esélyem sem lesz munkát találni?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok munkanélküli, érettségi után, eddig 4 helyen voltam pedig naponta 5 állásra jelentkezem, ha nem többre, mindenhol azt mondták, hogy majd vissza hívnak, majd látom, hogy következő hónapba ismét feladják a munkát, jelentkezem és akkor már válasz sincs. Merem arra fogni, hogy kövér vagyok, mert a kommunikációval nincs problémám, becsületes, kedves embernek érzem magam, egy gondom van, szeretem a csokit, pörköltet, és a kenyeret, nem dohányzom, iszok , sőt még kábszizni sem kábszizok.

Sportolni próbáltam, de nem jött be, nem az én hobbim, elfogadtam magam, bár nem volt nehéz 20 évemből 17-ben kövér voltam/ vagyok, ebben változás nem lesz.

Akkor ezek szerint lőttek is a jövőmnek, a kinézetem miatt leszek egy lecsúszott hajléktalan ?

Kezdek becsavarodni.

2019. márc. 24. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Erősen kétlem, hogy a kinézeted a baj, hacsak nem kifejezetten olyan munkára jelentkezel folyton, ahol nádszálnak kell lenni. Csak kiváncsiságból, milyen tipusú munkák ezek?
2019. márc. 24. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Ahol nem kell dekoratívnak lenni, oda bárhogy nézel ki, fel fognak venni. Abban az esetben, ha tényleg alkalmas vagy a munkára és nem jelentkezett egy tőled jobban képzett/tapasztaltabb munkavállaló. Szerintem ne a külsődre fogd és tarts önvizsgálatatot, kritikus szemmel.
2019. márc. 24. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel nagyon sokan vannak így, sajnos, vékonyak is, ez Mo.
2019. márc. 24. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a túlsúly lenne az oka;

Milyen munkára jelentkezel?

Mert pl, ha irodai munkára, akkor lenne akadály a túlsúlyod, ha kb úgy vagy elhízva, hogy az ágyból nem tudnál kikelni.

Ha olyan munka, ahol folyamatosan talpon kell lenni, akkor lehet ez az indok; pl nem szerencsés, ha egy ilyen munka első órájában az ember fullad, leizzad, meg kell pihennie.

Amúgy nem biztos, hogy rögtön erre kell gondolni; súlytól függetlenül is megesik, hogy valakinek hónapokig nem jön össze egy állás sem.

Nem lehet, hogy más a gond (tudás, viselkedés, stb)?

Én azt mondom, keress tovább, egyszer összejön. :)

Ne add fel! Kitartást!

2019. márc. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!