Mit tehetek, hogy olyan munkát vállaljak amit gyógyszerek mellett is el tudom végezni és milyen környezetben vagy esetleg van esélyem a leszázalékoltatásra?
Pszichiátriai kezelés alatt állok. 2010-ben szabadultam fel az iskolából és azóta rákényszerültem, hogy rengeteg munkahelyet kellett váltanom.Szedem a gyógyszereimet de az atrocitások miatt nem érzem jól magam.Már egy rózsaszín kiskönyv betelt annyi helyen dolgoztam ennyi idő alatt.29 éves vagyok a szüleim nem tarthatnak el. Gondolkoztam leszázalékoláson is és akkor mellette esetleg rehabos munkát el tudnék vállalni de a szüleim szerint úgyse kapnám meg a százalékot. Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen! Akárhova megyek dolgozni mindig kiközösítenek, beszólogatások és úgy beszélnek velem mint a kutyával vagy a munkáltató szimplán elküld mert látja, hogy valami nem stimmel velem
Idegileg kivagyok az atrocitások miatt attól függetlenül, hogy szedem a gyógyszereimet. Szellemi hanyatlásban szenvedek és emiatt is kapok érte a munkahelyeimen és ami még szomorú az, hogy látom magam, hogy mennyire nem vagyok képbe.
Gyógyszereim: Panangin, humapronol. Ezek szívgyógyszerek.
Pszichiátriai gyógyszerek:Xanax 1mg, Rexetin 20 mg, Neurotop 200mg.
Gondolkoztam azon is, hogy olyan munkahelyre mennék dolgozni ahol fogyatékkal élőket is alkalmaznak.
ez nem is rossz ötlet.
sajnos ugyanolyan cipőben járok mint te, és én is ugyanazon gondolkodom mint te, habár én már leálltam a gyógyszerezéssel...
jó lenne, ha te is tudnál ajánlani valamit nekem, mert nekem is el kéne a segítség , de nagyon....
Szia!
Én nagyon ajánlom, hogy próbáld meg a leszázalékolást, mert a gyógyszereidet nézve azzal jobban járnál. Gondolom egyszerre van pszichés problémád is meg epilepsziád is. (Én is az vagyok, tudom milyen) Megváltozott munkaképességű leszel, ami után a cégek adókedvezményt kapnak, így nagyobb esélyed lenne munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!