Csak én vagyok ilyen kakukktojás, hogy nem tudok munka mellett tartalmas életet élni, ezért kapcsolatom sincs? N
Ez csak hiszti.
Ez szimplán a könnyű út az élethez: külső tényezőket okolni a saját boldogtalanságod miatt.
3 műszak az egyik legrosszabb beosztás ami létezik, még az állandó délelőttös is jobb, de az kb kiváltság, ahhoz olyan pozíció kell...
Én 4 műszakban dolgozom két nap 12 órát, utána kettő itthon, tudom a kis dolgaimat intézni ha kell valami, ha 1 szabadnapot veszek ki akkor rögtön 3 szabad.
"Hiába tervezek el valamit sokszor,nincs kedvem megcsinálni,csak halogatom a dolgokat."
De, PONTOSAN ez a hiszti.
Hogy valójában semmilyen akadálya nincs annak, hogy csinálj dolgokat, de neked nincs kedved, mert kényelmesebb elnyúlni a kanapén.
Ezen senki nem fog se segíteni, se változtatni, ha Te magad nem.
Szereted a munkádat amúgy?
Ugyan én csak diákmunkázom még, de észrevettem, hogy hiába dolgoztam havi 120 órát egy ruhaboltban, ahol napi 10 óra a munkaidő, és egész nap állsz, jössz-mész, mégis sokkal jobbkedvű, aktívabb voltam a szabadidőmben, mint most, amikor 8 órát csak ülök a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!