Munka mellett edzes?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy heti 5-7 napot meloztok, mellette viszitek a haztartast, foztok, stb, mellette mindig tanultok, kepzitek magatokat. Folyamatosan, a kovetkezo 1-2 evben ez igy lesz. Az mozgas pedig, termeszetetekbol kifolyolag nektek letfontossagu, mert hozza voltatok szokva gyerekkorotoktol fogva. Tudnatok mindezek a programok mellett mozogni, edzeni is, rendszeresen, heti 5x2 orat? Ebben benne van 45 perc intenziv edzes, valamint a tobbi futas, seta formajaban? Bevallom soknak tartom es volt, amikor soknak is bizonyult, es ekkor le kellett tennem a mozgasrol, ulomunkam volt, de most ugy szeretnem megszervezni az eletem, hogy legyen ra idom.2018. aug. 28. 17:59
1/2 anonim válasza:
Tanulás+heti 3x 1-1,5 óra edzés, +2x 30perc kardio +40óra munka megy, többre nincs energiám és időm, pihenni is kell néha
2/2 anonim válasza:
Én kb. ezt csinálom, de a mozgás nem volt a gyerekkorom része egy szívprobléma miatt, felnőttként kezdtem összeszedni magam fokozatosan, ahogy időm és pénzem engedte, most meg már lassan nem találok szabadidőt. Viszont nincs napi 2 óra, 1 is elég a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!