Csak én vagyok ilyen kakukktojás, hogy nem tudok munka mellett tartalmas életet élni, ezért kapcsolatom sincs? N
Én rendesen, nappal vagyok 8-17, de ugyanezt érzem.
A legrosszabb az volt, amikor hazaértem, átöltöztem, lementem kocogni, be akartam indítani a stoppert, de ugye az ébresztőórát mutatta. Ha már ott jártam, rányomtam, hogy visszakapcsoljam a reggel kinyomott 2. ébresztést, és 11 órát írt, hogy annyi van vissza.
Ha 8 órát akarnék ágyban tölteni, akkor 3 órám volt vissza. Pedig csak hazértem, átöltöztem és visszamentem az utcára.
Furcsa lesz lehet. Kezdj el sportolni. Először baromi fáradt leszel, de utána sokkal több energiád lesz mint előtte.
A 3 műszak sajnos nagyon lehúzza az embert, ez tény.
Amúgy az 4-5 óra nem is kevés. Próbáld ki azthogy másodállásban dolgozol vagy napi 12zöl. Na akkor érzi magát úgy az ember mint te de akkor okkal mert alszik dolgozik fekszik az ember és a hétvége pedig csak arra lesz jó hogy utol érje magát az ember. Ha ezt megtapasztalnád, akkor jönnél rá milyen sok is a 4-5 óra.
13-asnak:Nagyon jó ötlet!
Én közalkalmazottként dolgoztam, sokszor napi 12 órát, 3 gyerek, család.Elég volt belőle, munka sehol, most 1 éve egyéni vállalkozó vagyok.No most még annyi időm sincs.Semmire.Előtte legalább munka után otthon voltam, mégha fáradtan is, és a munkával nem törődtem.
Most sosem tudok otthon lenni, éjjel-nappal a vállalkozásomon kattogok.
Nem csak az számít, hogy mennyit dolgozik az ember és hogy hány műszakban hanem az is, hogy MIT.
Amúgy lehet, hogy valamilyen vitamin hiányban szenvedsz ezért az én javaslatom, hogy menj el orvoshoz.
Ezt az állandó fáradság érzetet okozhatja például a vas hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!