Egyetem, bejárás (napi 2 óra utazás) és heti 6 edzés mellett hogy oldjam meg a diákmunkát?
Kevesebb alvással, vagy valamelyikből feladsz valamennyit. Vagy átfedéssel (pl fitness terem diákmunka, tanulás utazás közben stb)
A nap mindenkinek 24 óra.
Egyszerű
Két lehetőség van, ha kell a pénz dolgozol iskola mellett, ezzel egy időben, elfogadod a külsődet olyannak amilyen, és majd változtatsz rajta akkor amikor már dolgozni fogsz.
Nekem egyetemistaként sokszor reggel 8-tól este 8-ig voltak előadásaim, esélye sem volt a diákmunkának. Ennyi.
Aki nem jár be órákra, annak azért más.
Hát ... diákmunkát lazán, de komolyabb munkát vagy gyakornoki pozíciót biztosan nem.
Pl.: Engem a programozói munkák érdekelnek. El tudnék helyzkedni, de mindenhol minimum 20 órát várnak el hetente, ami szinte teljesíthetetlen :D
Ha szóralot osztasz vagy kitudja mitcsinálsz hétvégente azt biztos bele tudod kalkulálni.
Leginkább sehogy. Attól függ, milyen sportot végzel, és mennyire vagy hajlandó feladni. Én a beteg nagymamám ellátása kedvéért feladtam a küzdősportot, helyette otthon edzettem, illetve futottam. De tudtam, hogy - sajnos - ez egy átmeneti megoldás, nem sokat lesz még velünk.
Amit te leírsz, az tipikusan az a helyzet, ahol valameit fel kell adni. Ha egy beteg hozzátartozóról van szó, vagy a szüleidről van szó, akkor nyilván be kell áldoznod az edzéseket - ez nem azt jelenti, hogy nem edzhetsz, csak nem szervezett keretek közt, megkötött időpontokkal. Döntsd el, mi fontosabb: a munka, a suli, vagy az edzés. Ha versenysportoló vagy, aki meccspénzeket kap (küzdősportoló voltam, ebből tudok kiindulni), akkor nem érdemes állandó diákmunkát vállalni, hiszen a versenyekből is jön be pénz.
Esetleg nem tudnál egy ideig egy haverhoz költözni (akár egy szobába). Felezhetnétek a költségeket, neked is, neki is jó lenne, és nem kellene annyit utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!