Megtért emberként nagyon rossz kapcsolatban élek van egy gyerek is. Van esélyem még, egy rendes, hívő emberrel házasságot kötni, gyerekeket szülni?
Szia
Jól gondold meg, hívő emberként, hogy hogyan döntesz. Lehet, hogy nem gondoltál arra, miként érinti a gyermeket, ha elszakad a sz egyik szülőjétől? Nem gondoltál azokra a nehézségekre, amelyek azután várnak rád, miután egyedül maradsz a gyermekkel. Ha ebben a kapcsolatban nem tudod megoldani a problémáidat, van rá garancia, hogy majd a követlkezőben megoldod a hasonló nehézségeket?
Lehet, most csak azt látod, mitől szabadulhatsz meg, de nem látod a nyakadba szakadó nehézségeket, ami egy egyedölálló szülőre hárul.
Gondolkodtál már ebből a szempontból is a szakításon?
Természetesen gondolkodtam,átgondoltam mindent.
Én mindenre kapható voltam,hogy helyrehozzuk,de nem megy.Nem törődik velünk,elszórja a pénzt,és több alkalommal megcsalt,ha meg nem,akkor keresi az alkalmat rá.Én lennék a legboldogabb ha békében élhetnénk,de annyi évet elvesztegettem már hiábavaló próbálkozásokra,úgy érzem nem megy már.
Ha jogi értelemben nem a férjed (nem tekinted törvényes férjednek), akkor hívőként nem élhetsz vele feleségszerűen. Ha pedig jogi értelemben a férjed, akkor pedig nem lehet más férjed.
Nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem egy törvényes férjről van szó és nem is akar az lenni. Ki kell adni az útját s persze elvileg van esélyed egy jobb kapcsolatra, a gyakorlati esélyek azonban sok mindentől függhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!