Az nagybaj ha elmegyek bulizni, és mindig verekedésbe balhéba keveredek?! nem tudom tolerálni az embereket. Azaz nem mindent. Mi lehet a bajom?! . Nekem is rossz, pedig amugy nem vagyok balhés gyerek, csak ha iszom.
vertek már meg..most ettöl nem félek,,
soha nem voltam csicska gyerek..se semmi..valami belsökésztetés visz rá.. h verekedjek..de már a bnöm is mondta h ez gáz..de nem ugy kell elképzelni h megyek és aki velem szembe jön annak neki megyek..általába nem én kezdeményezem..de mindig összeakadok valakivel..elég egy beszolás..és megyek..kostolgatják az embert..stb..persze h szol érte..sokszor van h nem veszem fel a dolgokat..de addig addig feszegetik a hurt h kész vége..és más megoldás nincs,,
Nem baj ,de nem lesznek barátaid és a szórakozóhelyekre sem fognak majd beengedni.
Talán nem kéne inni és akkor nem lenne ilyen gond.A verekedés miből áll? Elmentek bulizni belekötsz valakibe meglököd kapsz egy jobb egyenest és fekszel?
Talán tanulj meg hallgatni és tűrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!