Az nagybaj ha elmegyek bulizni, és mindig verekedésbe balhéba keveredek?! nem tudom tolerálni az embereket. Azaz nem mindent. Mi lehet a bajom?! . Nekem is rossz, pedig amugy nem vagyok balhés gyerek, csak ha iszom.
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 14:30
21/28 A kérdező kommentje:
Ez a 2 utolsó kommentár megrázó volt!!..És tényleg igy van..lesz min gondolkodnom..
2010. febr. 10. 21:52
22/28 anonim válasza:
Igen, nagyon nagy baj. Fordulj pszichológushoz. Előbb-utóbb pokollá fogod tenni a saját családod életét is, ha nem tudsz erről leszokni. (Ha mással nem, hát azzal, hogy te börtönben leszel.)
23/28 A kérdező kommentje:
hé..egy kicsit elvan ferditve a történet.nem bünözö vagyok..
2010. febr. 11. 01:56
24/28 duhaj ervin válasza:
Ismerős a szituáció!Mindig beléd kötnek !Vágysz a balhéra!Keress magadnak egy jó társaságot,barátnőt és valami más programot találjatok ki! Menjetek színházba!
25/28 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy bűnöző vagy, de jobb ha tidod, hogy az ilyen történetek végződhetnek börtönnel anélkül is, hogy te annak éreznéd magad. ELőször is, megverni valakit önmagában is bűncselekménynek számít. (Kivéve, ha jogos védelemből teszed, de akkor is csak bizonyos feltételekkel, nem ész nélkül leamortizálva a másikat.) Csak talán azért nem tudatosult ez benned, mert az áldozatok vagy partnerek egy ilyen helyzetben nem szoktak feljelentést tenni. De tehetnek. És mi történik, ha valaki egyszer rosszul esik, vagy van egy olyan sérülése, betegsége, amiről te nem tudhattál, és a te ütésed következtében súlyosan megsérül és kórházba kerül, vagy ne adj isten tiszta véletlenül meghal? Nagyon kis ütéstől meg lehet halni, ha valaki rosszul esik. Azért bizony téged vesznek elő, és 14 éves kortól mindenki maga felel a bíróság előtt. Ha elmeszelnek, az már nem javító, hanem börtön. Az ittas állapot meg nem enyhító, hanem súlyosbító körülmény, mert a bíróság azt fogja mondani, hogy mielőtt inni kezdtél, még szabad akaratodból eldönthetted, hogy mennyit iszol. Tehát lehet, hogy te nem érzed magad bűnözönek, de mégis jobb tudni, hogy olykor egy olyan úton jársz, amelyik bizony a börtönbe is vezethet. Nem is beszélve arról, hoyg kijózanodás után hogy számolnál el a saját lelkiismereteddel, ha ilyen baj történne. Azzal akkor már neked kell örökké együttélned.
26/28 anonim válasza:
én azt tudnám javasolni ha hülye leszel a piától ne igyál.dolgoztam dizsibe kidobóként és tudom milyen mikor izmot esznek.elvileg szórakozni járnak nem verekedni.majd lesz valami jó kis rendőrségi ügyed aztán cseszheted a jövődet.
27/28 anonim válasza:
na jó de az megse fordult a fejedbe hogy téged is agyon verhetnek többen betámadnak ennyi
28/28 anonim válasza:
Én az ilyenektől inkább távol maradok, mert ha felidegesítenek akkor a földbe taposom, már bocsi, de utálom ha valaki részegen belém köt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!