Rossz anya vagyok, ha én igazából nem kívánom a gyerek 1 éves szülinapja miatti felhajtást?
Hát te tudod.
Nagy felhajtást nem muszáj csinálni, nálunk is csak a szűk családi kör volt és kész. Én alig vártam, hogy a kisfiam kibontsa az ajándékát amit vettünk neki, egyáltalán nem volt drága. És szemmel láthatóan örült a tortának is, amikor meggyújtottuk a gyertyát.
Nézd ez a te döntésed, bár nekem kissé fura. Amúgy boldog szülinapot a babádnak! :)
Az első számomra is a szülők+nagyszülők et jelenti, max keresztszülők.
De nem az egész rokonság...
Nálunk nem volt zsúr, vagy buli, csak csendes ünneplés. A 2. szülinapját is így csináltuk.
Először megköszöntöttük mi az apukájával, megkapta a kis ajándékait. A tortákat magam sütöttem.
Délután eljöttek a nagyszülők, felváltva. Mindig így csináljuk, névnapjakor is, mert tudom, hogy szeretnek a nagyszülők magukban örvendezni a kis unokának. Akkor csak az övék, csak rá tudnak figyelni.
Aztán esténként eljöttek a barátaink, rokonok. De csak sütis-üditős kínálás volt, nem vacsora.
Mi sem csináltunk valami ultranagy hiperszuper bulit.
Így volt:
Meghívtunk 1-2 ismerőst, nagymamákat, nagypapákat. Ennyi volt a vendégsereg.
Ajándékba kapott egy kismotort meg pár apróságot a többiektől.
Tortát csinált az anyukám, az se volt semmi extra, csak egy sima torta (nem volt rajta a kedvenc mesefigurája, se kép róla, se semmi) - a tortából amúgy se evett, inkább a felnőttek ették.
És ennyi volt, nem volt semmi hiperszuperérdekesakármi. Nem volt ugrálóvár, nem volt 100 fős vendégsereg, nem volt 50 féle ajándék, pontosan azért, mert szerintem egy 1 éves ezt még nem igazán tudja értékelni. (Amúgy a többi szülinapján se voltak (nincsenek) ilyenek, csak már el szoktunk hívni pár ovis pajtást.)
3 gyerekem van. Mindig is megtartottuk a szülinapokat. Legközelebb épp holnap ünneplünk a 8 évessel:)
Egy éves korukban voltak talán a legjobb ünneplések. Akkor még élt az összes nagyszülő, szép emlékek, sok fénykép, videó...
Nálunk is max. 10-12 ember van, a szűk család. Néhány lufi, egy-két ajándék, torta, ebéd. (sültek, saláták, üdítők, pezsgő)
Mi nagyon szeretjük és várjuk mindig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!