Családi ágy = anya + apa + gyerek (ek) egy ágyban? Nalunk igy mukodik, nalatok?
Mi most már csak akkor vagyunk hárman az ágyban a gyerekkel, ha napközben játszunk, vagy a férjemet ébresztjük a délutáni szunyókálásból, illetve az esti tejivás ott történik.
Két és öt hónapos kora között egyébként velünk aludt, arra volt jó ez az időszak, hogy megtanulja átaludni az éjszakát, de akkor egyik napról a másikra visszaraktuk vacsi után az ágyába, miután elaludt. Azt vettem észre, hogy már nem kényelmes neki közöttünk. Ő szeret forgolódni oldalra és hosszában is, ebben mi megakadályoztuk a férjemmel. Én sem aludtam már sokat az utolsó közösen töltött hetünkben és észrevettem, hogy amikor én hajnali négy körül feladtam és kiszálltam az ágyból, akkor ő elfoglalta az én helyemet is és aludt nyugodtan, mint a kisangyal.
Ezután került vissza a kiságyba, azóta is jól alszik, nem vágyott vissza, nem sír, ha megébred, hanem visszaalszik magától. Mi pedig ismét kényelmesen alszunk.
Szia!Kisfiunk 5 hónapos,de még egy éjszakát sem töltött a mi ágyunkban.Nem tudom,miért alakult így de most már megszoktuk külön.Egyébként közös szobában alszunk,a kiságya tőlünk 1 méternyire van,másképp nem lennék nyugodt.
Szerencsére sosem volt gond az elalvással,az esti evés után nézelődik kicsit és már szundít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!