Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Családi ágy = anya + apa +...

Családi ágy = anya + apa + gyerek (ek) egy ágyban? Nalunk igy mukodik, nalatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 09:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem kene a gyerekre fogni azt hogy valakinek nincs hazaselete! Ez hazugsag. Meg lehet oldani, kiveve ha valamelyik fel nem kifogaskent hozza fel.
2009. jún. 10. 12:08
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
4 hós fiam este saját ágyiban aszik el ami a miénk mellet van,hajnali5 körül kel akkor mellénk teszem nagy ágyba és nagyon jól elvagyunk ,már nekem hiányzik néha amíg nincs ott velünk,még csak szopizik,ja és a nemi életünk nem rosszabb mint bébi előtt,nem csak az ágyban lehet összebújni:)
2009. jún. 10. 13:17
 13/34 anonim ***** válasza:
62%
Én az első naptól a saját szobjában a kiságyában altatom, az az övé szokja meg, hogy neki ott a helye, éjszaka ott kell aludni. Szerintem ez így normális. Nem az, hogy még 5 évesen is ott alszik a nagy ágyban a szüleivel.
2009. jún. 10. 14:02
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ez hullámzó...Mikor hazahoztuk a kórházból, köztünk aludt, hogy biztonságban érezze magát, ne fázzon, könnyebb legyen megszoptatni...Majd kb. 3 hónapos korában átkerült a saját ágyba, de jött a fogzás, visszakerült. Most egy hete megint külön van, úgy veszem észre jó neki így. Reggel teszem csak át hozzánk. Egyébként az apja az, aki főleg igényelte, hogy hármasban aludjunk.
2009. jún. 10. 15:01
 15/34 A kérdező kommentje:

Haaaat, normalisnak mondhato a mai modern vilagban, de nem minden tajon/csaladban megy ez am igy es nem is mindenki akar/tud berendezni sajat szobat a gyerekeinek attol a perctol, hogy megszuletett.

Miert kell elvalsztani olyan hamar egy ujszulottet az anyjatol??? Kulon szoba??? Mar???

2009. jún. 10. 15:06
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy szobában alszunk vele, de külön ágyban.Szerintem ez így jobb nekünk is és neki is.Most fél éves és most tervezzük külön szobába tenni.
2009. jún. 10. 15:10
 17/34 anonim ***** válasza:
70%

Tudod, új szelek fújnak a divatban...Most az a menő, ha azonnal külön altatod a babádat, fél évesen már forogjon, másszon, üljön, na jó, mennie még nem kell:) De az sem várathat sokat magára, mert különben gyógytorna! Micsoda dolog az, hogy egy évesen még nem megy!!!:)

Na jó, elég szarkasztikus voltam...ha nektek így jó, hogy együtt alszotok, nem zavarjátok egymást és még a házasélet sem szállt el, akkor Ti csináljátok jól! Éljen az együtt alvás!:)

2009. jún. 10. 21:38
 18/34 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk így működik.13hós a lányom,amikor hazahoztuk talán 2hétig volt a kiságyában.De a férjemet sem zavarja és engem sem.Mi így vagyunk boldogok!
2010. jan. 22. 22:46
 19/34 anonim ***** válasza:
56%

Így működik.

Már lassan 2 éves a kisfiunk, imádunk együtt aludni. Egyszerűen így az igazi az éjszaka: hárman együtt, egymás lélegzését hallva, egymás melegét, illatát érezve, összebújva. Szebb éjszakát el sem tudok képzelni.

Miért kell azon aggódni, hogy sokáig ott akar maradni a gyerek a szülői ágyban? Miért baj ez? Ha nagyfiú lesz, már úgysem anya és apa mellett akar lefeküdni, eljön ennek az ideje magától is. Addig meg miért tiltanánk el magunkat attól, ami mindenkinek a legjobb érzés?

(A házasélet pedig nem ezen múlik. Csak fantázia kérdése.)

2010. jan. 22. 23:29
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Vajon miert van az h le lett pontozva az aki kulon altatja a gyereket?

Pedig tenyleg nem jo es erdekes h az orvosok se ajanljak.

Mi sosem altattuk a mi agyunkba a fiunkat.Egy szobaba vagyunk de a kisagyaba alszik.

Te meg kedves kerdezo ne tegyel fel kerdest ha a masik oldalt nem tudod elfogadni.Ennyi.

2010. jan. 23. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!