Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz anya vagyok, ha én...

Rossz anya vagyok, ha én igazából nem kívánom a gyerek 1 éves szülinapja miatti felhajtást?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban lesz 1 éves, és igazság szerint lusta vagyok ünnepséget szervezni. Mindenki azt mondja, hogy ez igazából a szülők "ünnepe", és én pont emiatt fölöslegesnek tartom, én nem akarok ünnepelni. Ha értene belőle vmit, akkor MIATTA természetesen megrendezném, de így minek? Tortát úgysem eszik (ilyen kép tehát nem lesz), az ajándékot nem érti, gyerek barátai értelemszerűen nincsenek, akkor meg minek? Mert így illik? Szívem szerint apával este koccintanánk egyet, "oszt jó napot".... :(
2011. júl. 20. 16:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Azért ne értsetek félre! Lesz fénykép az első szülinapról, meg a Karácsonyfáról is, csak nem akarok nagy körítést, mert nincs értelme. Amúgy lehet, hogy tényleg befordult vagyok, ha nem érzem a felhajtás szükségét, nem tudom.
2011. júl. 21. 12:47
 22/24 anonim ***** válasza:

22.09-es vagyok megint

de először azt írtad, hogy semmit nem szeretnél, se tortát, se gyerekeket, se gyertyát se ajándékot, se fotót, mert nem érti, csak a férjeddel egy koccintást, tehát úgy értettem egyáltalán nem lesz szülinap, meg semmi

az más, hogy nem kell nagy felhajtást csinálni, de egy ici pici hármas buli azért még beleférhet nem? :)

2011. júl. 21. 13:14
 23/24 A kérdező kommentje:
Igen, gyerekeket nem szeretnék, meg felhajtást, de koccintást hármasban, meg egy fotót azt igen. A tortán még gondolkodom, lehet, hogy muffin lesz.... ?! :)
2011. júl. 21. 13:18
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

az fincsi :)

hidd el nagyon szép emlék lesz!

és boldog szülinapot a picinek!!!! :)

(22.09)

2011. júl. 21. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!