Kövér férfiként tényleg szánalmas lenne interjúra is elmenni ruhabolti eladónak...?
24 éves, kórosan elhízott (125 kg) férfiként jelenleg álláskereső vagyok, minden lehetséges helyre beadtam a jelentkezésem. Az Inditexhez is, pontosabban a Bershkába, ahonnan vissza is jeleztek és behívtak egy állásinterjúra. Ezt elmeséltem egy szintén duci lánybarátomnak, aki konkrétan kigúnyolt. Azt mondta, az ilyen helyeken vékony lányok dolgoznak és képzeljem el, hogy ő meg én állunk a kasszában egy divatos ruhaboltban. Ahol egyikünk méretében sem kapni sálon és sapkán kívül semmit. És valóban úgy érzem, van igazság abban, amit mond.
Szerintetek is esélytelen túlsúlyos fiatal férfiként ruhaboltban dolgozni? Nem néznének nagyot állásinterjún, hogy ez mit akar itt?
Senki sem fog azzal foglalkozni, hogy hogyan nézel ki. A munkáltatódat az érdekli, hogy normálisan elvégezd a munkádat, a vevőt meg az érdekli, hogy elvedd meg visszaadd a pénzét. A duci lánybarátod meg remélhetőleg csak hülyül. Vállald el a munkát nyugodtan.
Egyet tudok tanácsolni, a saját érdekedben kezdj el kiegyensúlyozottan táplálkozni, illetve tornázni. Ha még nem tetted volna. Mindez csak azért, hogy megelőzd a jövőbeni túlsúlyhoz köthető betegségeket, és, hogy jobban érezd magad a bőrödben.
#3, a te válaszodat is köszönöm szépen. Már elkezdtem az életmódváltást a korábbinál sokkal kiegyensúlyozottabb étrenddel és napi 8-10 km-es sétákkal. 1 hónap alatt le is ment 5 kg és én ezt a havi -5 kg-t szeretném tartani, de inkább kevesebbet. Már jobban érzem magam a bőrömben és jobban mozgok. :)
A duci lánybarátom nem hülyült, komolyan mondta, hogy esélyem sincs. :D
Engem nem érdekelne vásárló és munkáltató szemszögből sem.
Ugyan annyi esélyed van, mint bárkimásnak.
Igazából így látatlanban csak azért mondanám, hogy nem illik ez a munka neked, mert ilyen ruhaboltokban egésznak állnak az alkalmazottak és feltételezem, hogy a súlyod miatt ez neked sokkal megterhelőbb lenne.
Köszönöm a válaszokat :D:D:D
#8, Nem izzadok, mint a kömlei halott:D:D:D És tudok pakolni :D:D:D jelenleg egy Aldiban dolgozom, ott aztán megtanultam mi az a hajtás, nyugi.
#9, Köszi, így lesz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!