Kövér férfiként tényleg szánalmas lenne interjúra is elmenni ruhabolti eladónak...?
24 éves, kórosan elhízott (125 kg) férfiként jelenleg álláskereső vagyok, minden lehetséges helyre beadtam a jelentkezésem. Az Inditexhez is, pontosabban a Bershkába, ahonnan vissza is jeleztek és behívtak egy állásinterjúra. Ezt elmeséltem egy szintén duci lánybarátomnak, aki konkrétan kigúnyolt. Azt mondta, az ilyen helyeken vékony lányok dolgoznak és képzeljem el, hogy ő meg én állunk a kasszában egy divatos ruhaboltban. Ahol egyikünk méretében sem kapni sálon és sapkán kívül semmit. És valóban úgy érzem, van igazság abban, amit mond.
Szerintetek is esélytelen túlsúlyos fiatal férfiként ruhaboltban dolgozni? Nem néznének nagyot állásinterjún, hogy ez mit akar itt?
Nekem ezek alapján szimpatikus személyiségnek tűnsz, szerintem mindenképp próbáld meg! Egy kedves, kiegyensúlyozott eladó sokat dob egy bolt megítélésén. Szívesebben vásárolnak az emberek ott, ahol hozzád hasonló eladók fogadják őket a kasszánál.
Ha alapvetően ápolt és igényes megjelenésed van, akkor csupán a testalkatod és súlyod miatt elutasítani negatív diszkrimináció lenne.
Drukkolok neked, és majd mesélj, hogy ment! 😊🤗
Jelentkeztél? Mi lett?
Én mindenképpen elmentem volna az interjúra az esélytelenek nyugalmával, Már az is nyereség, ha az interjún tapasztalatot szerzek, és legközelebb rutinosabb leszek egy másik interjún.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!